EXCLUSIV VIDEO Mort la 26 de ani din prea multă dragoste, la poarta unui ,,Colț de rai” la Dognecea

Dognecea inecat (72)Unde poate duce disperarea și mai ales inconştienţa, unor tineri care nu prea gândesc cu cap. Patru tineri au împrumutat un autoturism de la un prieten din comuna Fârliug. Doi tineri sunt frați. Unul are 19 ani, iar cel de-al treilea este în vârstă de 16 ani. Maşina de teren era înmatriculată în Anglia şi a fost condusă de un alt tânăr de 19 ani. Ei au pornit spre o discotecă la Ezeris, dar fiindcă cel mai mare dintre ei, Vasile de 26 de ani, avea ceva de rezolvat cu logodnica lui, au pornit spre Dognecea. Fiindcă fata nu a vrut să-l primească în casă, tânărul a avut o discuție cu ea la telefon, după care au pornit spre Reșița. Și de aici începe o adevărată telenovelă cu sfârșit tragic pentru Vasile.
Un tânăr de 26 de ani din Vișeul de Jos, județul Maramureș, venit în Banat să muncească la pădure, s-a îndrăgostit de o fată din Dognecea. Relația lor a durat cam două luni și ceva și a ajuns până acolo încât Vasile i-a cumpărat și inel de logodnă fetei. Numai că, de câteva zile, ceva a intervenit între ei iar fata nu a mai vrut să vorbească cu băiatul. „Am venit cu toţii de la discotecă de la Ezeriş, iar Vasile, prietenul nostru, a vrut să o viziteze pe prietena lui, din Dognecea. Aceasta nu l-a primit în casă şi s-au certat rău la telefon. Am hotărât să plecăm la Fârliug și probabil de supărare, când am ajuns în dreptul bisericii nemțești din Dogneacea, Vasile a zis că vrea să moară, că viața lui nu mai are rost fără Mia. Nu i-am dat noi mare atenție, am zis că este băut, numai că, atunci când am ajuns cu mașina în dreptul Lacului Mare de la ieșirea din sat, într-un loc unde din marginea drumului și până în lac nu sunt mai mult de 5 metri, brusc- acesta s-a repezit și a tras puternic de volan şi am zburat cu toţii în apă” spune tyânărul șofer de 19 ani, Grațian Pătruț. ,,Mașina are doar două uși, am reuşit să ieşim, după ce unul dintre noi a spart geamul. L-am văzut şi pe el când a ieşit, dar după-aceea, s-a pierdut în apă și în noapte, nu l-am mai văzut. M-am întors după el, însă nu am mai putut să-l scot”, a mai spus șoferul Grațian Pătruț, un copil de 19 ani.
Maşina a plonjat de la vreo cinci metri în baraj într-o zonă cu apă mai adâncă, undeva la 8-9 metri. Trei dintre tinerii cu vârsta cuprinsă între 17 şi 26 de ani, au reuşit să se salveze, dar cel de al patrulea aflat pe scaunul din stânga faţă, nu a mai apucat să iasă din maşină.
Salvarea, poliţia şi pompierii militari au ajuns la faţa locului, dar având în vedere adâncimea apei şi întunericul, cercetările au fost amânate pentru astăzi. Șansele ca tânărul să mai fie în viaţă, erau aproape de zero, dar rudele tânărului și-au pus speranţa într-o minune. Ei sperau ca Vasile să fi ieşit şi el din maşină, să fi înotat până la mal şi să fi ieşit prin altă parte din apă, după care, speriat probabil, să se fi ascuns pe la prieteni.
Cu toate că avem atâtea baraje de acumulare în zonă, din păcate, ISU Semenic nu are încă un echipaj de pompieri – scafandri. În acest caz, la Dognecea au sosit azi scafandri de la Timişoara și Arad, care au scos cadavrul şi maşina din apele Lacului Mare.
Din nefericre, acesta a fost destinul tragic al unui tânăr de 26 de ani, mort din prea multă dragoste în poarta unui ,,Colț de rai” din Banatul Montan.
Cu toate că se pregătea de nuntă, acum Vasile va fi dus acasă în Maramureș unde își va găsi odihna veșnică în cimitirul din deal.
Mașina a fost scoasă din baraj cu ajutorul pompierilor militari și a mașinii cu troliu de la Salvamont Caraș Severin.

Comentarii

comentarii

2 comentarii la „EXCLUSIV VIDEO Mort la 26 de ani din prea multă dragoste, la poarta unui ,,Colț de rai” la Dognecea

  • 4 februarie 2014 la 3:02
    Permalink

    fratiilor nu mai criticati pe unu si altu ca nu se stye cine a fost de vina asta doar ei doi stiu ce au avut de impartit si din ce motive sau certat de sa ajuns la nenorocirea asta.totul se critica dupa ce fapta e consumata.

  • 22 ianuarie 2014 la 21:00
    Permalink

    auzi uh oana dar eu acuma inteleg cai iei apararea lui varata mariuca este cumva o sfanta atunci de ce nu a iesit sa vorbeasca despre ce sa intamplat intre ei sa nu o judece lumea ?este judecata si va fi mereu si apropo noi il cunoastem destul de bn pe vasile ca era un om cu capu pe umeri nul cunosti uh mai bn ca noi am crescut impreuna era un om minunat asa ca termina cu comentarile ca uh nai nici un drept sa scri despre el sa-ti fie rusine.Dumnezeu sa-l odihneasca in pace in sufletele noastre va ramanea mereu viu

Comentariile sunt închise.