FOTOREPORTAJ Parteneriat turistic între Caraș Severin și Mehedinți axat pe Clisura Dunării

iulie 07 (41)Cele două județe din regiunea de sud-vest, Caraș-Severin și Mehedinți, dispun de un potențial turistic important. Relevantă este în acest sens Clisura Dunării, a cărei promovări turistice este aproape inexistentă. Astfel că, cele două autorități județene au încheiat un acord de parteneriat în vederea transformării Clisurii Dunării înntr-o destinație turistică de nivel național și chiar internațional. Prin acest proiect se urmărește revigorarea și dezvoltarea turismului în zonă. Această oportunitate se datorează faptului că pe Clisura Dunării există mai multe obiective turistice de interes național. Investiția în această zonă este necesară mai ales datorită faptului că la nivelul microregiunilor nu există materiale de informare care să promoveze obiectivele turistice existente pe Clisură la nivel de microregiune.
Scopul acestui parteneriat este în primul rând unul de implementare, publicitate și dezvoltare a proiectului ”Decada Turismului în Clisura Dunării” și pentru eficientizarea activităților în cadrul proiectului.
Participarea celor două județe la acest proiect nu implică contribuția lor financiară ci are ca obiect stabilirea responsabilității ce revin celor două părți în implementarea activităților proiectului pe durata a doi ani, cât va dura acest Acord.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

2 comentarii la „FOTOREPORTAJ Parteneriat turistic între Caraș Severin și Mehedinți axat pe Clisura Dunării

  • 4 aprilie 2014 la 11:30
    Permalink

    Prima urgenta este deschiderea liniei de transport danubian intre Tn Severin si Serbia. Este inexplixabil cum aceasta poarta spre Serbia este inchisa de mai mult de 3 ani !

Comentariile sunt închise.