Furt record din supermarket reșițean

carucior furtDispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin a fost sesizat de către agenţii de pază dintr-un supermarket, despre faptul că o persoană a sustras produse din magazin in valoare de peste 3300 de lei.
Jandarmii s-au deplasat la faţa locului, unde l-au identificat pe C.I., în vârstă
de 24, din mun Reşiţa, care profitând de neatenţia personalului a sustras produse alimentare şi nealimentare, pe care le-a pus în căruciorul de cumpărături, încercând să părăsească incinta magazinului pe la una dintre casele nefuncţionale în acel moment. După ce acesta a reuşit să treacă de casa de marcat, a fost oprit de agenţii de pază ai supermarketului, care au observat neregula, sesizând imediat jandarmii.
În urma celor constatate, jandarmii cărăşeni au întocmit celui în cauză actele
premergătoare începerii urmăririi penale, fiind susceptibil de comiterea infracţiunii de “furt calificat”, dosarul fiind înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa
în vederea continuării cercetărilor, prejudiciul fiind recuperat şi predat
reprezentantului supermarketului.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Un comentariu la „Furt record din supermarket reșițean

  • 12 iunie 2013 la 22:51
    Permalink

    In Niger, hotului i se uda hainele cu petrol si i se da foc. La noi, tara civilizata nu se intampla asa ceva. La noi se face plangere la Poiltie iar apoi cazul ajunge la un procuror care constata ca valoarea furtului este prea mica si nu se impun sanctiuni pe Cpp. Asa ca pagubitul trece pe civil si dupa vreo 2 ani se satura de naveta. Contraziceti-ma d-lor politisti, procurori, judecatori!

Comentariile sunt închise.