Grădina Zoologică din Reşita şi-a înnoit colecţia de animale VIDEO

Grădina Zoologică din Reşita şi-a înnoit colecţia de animale. Printre noile achiziţii se număra canguri pitici, maimuţe pavian cu mantie sau o pereche de lebede albe.

O pereche de canguri pitici, lebede albe, o familie de lame şi una de maimuţe pavian cu mantie . Acestea sunt noutăţile absolute cu care se mândreşte Grădina Zoologică din Reşita. Alături de acestea, au mai fost aduse la Zoo şi perechi pentru poneiul de Shetland, pentru căprița din rasa mara şi pentru leu, iar zilele viitoare va ajunge la grădina din Reşita şi o femelă jaguar.

Vizitatorii sunt foarte încântaţi de ceea ce găsesc la Grădina Zoologică din Reşita. Bineînţeles, cei mai mari admiratori ai animalelor sunt copiii.

Ministerul Mediului apreciază grădinile zoo de la Reşiţa şi Târgu Mureş drept cele mai mari şi mai frumoase dinţară. La Grădina Zoologică din Reşita ce aparţine de Primăria Reşita, sunt în prezent 370 de exemplare din aproximativ 50 de specii.

În urma lucrărilor de acum 5 ani, suprafaţa parcului zoologic a fost extinsă de 1,4 la 5,6 hectare, fiind realizate printre altele, 22 de adăposturi pentru animale, o clădire de carantină, punct veterinar, o clădire educaţională, un fânar, sediul administrativ şi alte anexe.

Comentarii

comentarii