Hotul a fost prins de ,,colegul profesionist şi patruped” al polițiștilor

Un câine de urmă de la Poliţia Municipiului Caransebeş a rezolvat un caz de furt în cel mai scurt timp posibil, fiind identificat suspectul dar şi recuperat prejudiciul.
Iniţial, Postul de Poliţie Constantin Daicoviciu a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în cursul nopţii de 7/8 octombrie a.c., într-un magazin alimentar din Prisaca şi au sutras băuturi alcoolice în valoare de aproximativ 650 de lei.
Imediat, la faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie împreună cu câinele de urmă, care i-a condus la un autoturism abandonat pe un câmp din afara localităţii şi fără numere de înmatriculare,iar pe bancheta din spate au fost găsite bunurile declarate ca fiind sustrase.
Tot câinele a fost cel care i-a îndrumat pe poliţişti la locuinţa persoanei bănuite de căvârşirea infracţiunii, un tânăr în vârstă de 20 ani din localitatea Prisaca.
În prezent el se află la poliţie unde se continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, iar prejudiciul a fost predat părţii vătămate.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments