In aceasta piata produsele din import SUNT INTERZISE!

vela2Autoritățile locale din Timișoara au aprobat înființarea unei piețe țărănești volante, unde va fi interzisă vânzarea produselor din import.
Astfel, începând din 10 mai, producătorii locali își vor putea expune gratuit marfa în fiecare zi de sâmbătă, când va fi organizată piața, informeaza Yahoo News.

„Fără mese rezervate pentru comercianţi şi fără presiuni din partea acestora. O piaţă în care preţurile trebuie să aibă la bază doar raportul dintre cerere şi ofertă. Sper ca eforturile din toată această perioadă să se concretizeze în producători care să găsescă clienţi numeroşi şi timişoreni care să se întoarcă acasă cu produse proaspete, naturale şi la preţuri corecte”, a afirmat consilierul local Ștefan Sandu, unul dintre inițiatorii proiectului, citat de tion.ro.

Autoritățile locare au stabilit și sancțiuni pentru cei care vor încerca să vândă produse de import în piaţa ţărănească volantă. Ei vor fi amendați cu 1.000 de lei şi li se va interzice dreptul de a comercializa produse în oricare dintre pieţele Timişoarei, timp de un an.
rol.ro

Comentarii

comentarii