Masina de politie facuta praf de un autocamion la Voislova VIDEO

Pe raza localității Voislova, a avut loc un accident rutier în care a fost implicată o autospecială de poliție. În autospecială se aflau doi agenți de la Poliţia Caransebeș- un polițist și colega să, care au fost transportați la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate. ,,Autospeciala de poliție se afla în misiune, venea dinspre Caransebeș și a intrat în coliziune frontală cu un autocamion ce transporta două blocuri de marmură în greutate de aproximativ 12 tone. Șoferul autocamionului este în afara oricărui pericol” spun oficialii IPJ. Practic, nu a pățit nimic.

Accidentul a avut loc la intersecția DN 68 cu DJ 684. Autocamionului se deplasa pe DJ 684 și a virat pentru a se înscrie pe DN 68. Circulația în zonă s-a desfășurat pe rute alternative, prin sat, la indicațiile polițiștilor.


Legat de cauză producerii accidentului, părerile sunt împărţite: pe de-o parte, IPJ spune că vinovat ar fi şoferul care nu a acordat prioritate maşinii de poliţie. La radul sau, şoferul spune că autocamionul era oprit în intersecţie, ca el se asigura pentru a vira la dreapta ca să ducă zecile de tone de marmură la depozit şi ca maşina poliţiei a intrat în el. Cert este că: în urma impactului maşina poliţiei a fost făcută praf, ca autocamionul cu o greutate de peste 15 tone încărcat cu marmură nu putea fi mutat din loc în urma impactului, maşina poliţiei venea de pe cealaltă bandă, că locul era marcat cu linie continuă, în fine. Cei autorizaţi vor stabili adevărul şi cine se face vinovat de producerea accidentului.

Comentarii

comentarii