Mihai Anghel este noul manager al studioului regional Radio Timişoara

mihai anghelMihai Anghel a câştigat oficial concursul pentru funcţia de manager al studioului regional Radio Timişoara, cu o medie finală de 91 de puncte din 100 posibile. După ce a trecut fără probleme proba planului managerial, Anghel nu a avut emoţii nici la interviu, unde a acumulat 92 de puncte din 100 posibile.
În competiţia pentru conducerea studioului Radio Timişoara s-a înscris şi Stelu Iordache, directorul televiziunii Europa Nova. Acesta a picat însă la prima probă – proiectul managerial.
Mihai Anghel a pornit ca mare favorit în competiţie. Acesta conduce, cu o mică întrerupere, de 17 ani studioul de radio din Timişoara.
„Ne-am însuşit filosofia dezvoltării pentru următoarea perioadă a Societăţii Române de Radiodifuziune, pentru că ea este absolut necesară. Prima direcţie pe care vom marşa este dezvoltarea mediului online, apoi acoperirea cu semnal a mai multor zone. În acest sens vom încerca să aducem şi alte zone în acoperirea cu semnal FM a noastră. Prima va fi zona Sânnicolau-Jimbolia-Nădlac. Mai este vorba şi despre o chestiune privind corelarea în ceea ce se face omul şi cum este el răsplătit în radio”, ne-a spus Mihai Anghel, fostul şi actualul şef de la Radio Timişoara.
ziuadevest.ro

Comentarii

comentarii