Moș Niculae a venit la copiii bolnăviori de la Spitalul Județean

Conform tradiției, sărbătoarea de Moș Niculae deschide seria sărbătorilor de iarnă ce vor fi încheiate în data de 7 ianuarie de Sfântul Ion. Tot de azi, ajunde Moș Niculae, încep colindele, începe cea mai frumoasă perioadă a anului. Începe perioada când parcă fiecare este mai bun, când sufletele se mai liniștesc și omul are o mai mare înclinație spre bine-facere si pietate.

Moș Niculae a fost adus azi în mare grabă. la secția Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență din Reșița. Moșul bătrân și bun, a sosit încărcat de bunătăți pentru micuții internați cu diferite afecțiuni în spital. ,,Dar, așa cum face de ceva timp încoace, Moșul s-a oprit la ușă și i-a trimis în saloane doar pe niște copii imimoși și cu suflet bun, care se gândesc an de an la semenii lor și vin să le facă câte o mică bucurie” spune econimista Violeta Florea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean.

[youtube id=”YgUQZxoSPqo”]

,,Mai exact, a devenit deja o tradiție ca Școala Gimnazială nr. 2 din Reșița la inițiativa domnului director Marius Șandru și a doamnelor profesor Carmen Mihailovici (diriginte), Marinela Manole și Mihaela Maidan, precum și dorința elevilor din clasa a VII –a A să aducă copiilor internați în secția Pediatrie, din partea lui Moș Nicolae, cadouri constând în dulciuri și jucării” mai spune Violeta Florea.

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Caraș-Severin – Reșița mulțumește elevilor, conducerii și cadrelor didactice ale Școlii Gimnaziale nr. 2 Reșița pentru cadourile și gândurile frumoase transmise pacienților din spital.

Comentarii

comentarii