ActualitateToate Stirile

NEWS ALERT EXCLUSIV VIDEO Cioban din Valea Almăjului, împușcat în abdomen de braconieri

Impuscat gataCaz șocant astă noapte la o stână din Valea Almăjului, mai exact, lângă Bozovici pe malul Minișului.
La numărul de urgență 112, un apelant anunța că un bărbat a fost rănit în zona abdomenului și că pierde sânge și nu se poate ridica. La fața locului a plecat echipajul unei mașini de salvare a Serviciului Județean de Ambulanță, stația Bozovici. Din nefericire, mașinile de ambulanță de la Bozovici, de fapt ca și cea de la Anina, nu au medici. Situația este și mai gravă de la desființare spitalelor din Bozovici și Anina – moment de când salvările nu mai au altceva de făcut decât, ca după ce asistentul medical dă un prim ajutor, să pornească cu bolnavii sau răniții la Spitalul de Urgență din Reșița.
Chiar dacă pe hârtie au doar pregătirea de asistent, angajații ambulanței sunt foarte buni profesioniști și știu ce au de făcut.
Așa s-a întâmplat și azi dimineață când ajunși la stână, ambulanțierii au realizat că au de a face cu o plagă împușcată. Ei au anunțat poliția, au acordat primul ajutor rănitului după care au pornit cu el spre Reșița.

Din infromațiile primite, am aflat că ciobanul se afla pe bundă, lângă turmă, moment în care de la vreo 150 de metri, s-au auzit două împușcături în noapte și vocea a doi bărbați. Cert este că după aproximativ 15 minute, ciobanul nu s-a mai putut ridica și avea hemoragie.
Mai grav este că cei doi au fugit de la locul faptei lăsând ciobanul rănit în câmp.
Ciobanul rănit a fost transportat la punctul de prim ajutor de la Bozovici, de acolo la Spitalul de Urgență din Reșița, după care, constatându-se că are mai multe alice în corp și fractură de bazin, a fost trimis la Spitalul Clinic Universitar din Timișoara.

La Bozovici, în locul unde s-a petrecut accidentul sau incidentul, se află o echipă de criminaliști precum și specialiștii de la ,,arme și muniții”. Polițiștii au deja un cerc de suspecți, au deschis un dosar de cercetare penală, iar cel vinovat de această faptă, riscă ani grei de pușcărie pentru braconaj, port de armă letală fără drept, uz de armă.
Ciobanul rănit spune că a mai fost amenințat cu ceva timp în urmă, i s/a împușcat și un câine și s/au făcut presiuni asupra lui să plece cu turma de acolo pe motiv că prin prezența lui în zonă, sperie vânatul.

Comentarii

comentarii