VIDEO O depășire riscantă făcută de un șofer a provocat un accident grav la Câlnic

O depășire riscantă, efectuată la ieșire din cartierul Câlnic, a pus în pericol mai multe vieți. Șoferul unei mașini a efectuat manevra periculoasă, iar alte două autovehicule au intrat în coliziune din cauza acestei manevre și implicit- a șoferului cel puțin iresponsabil.

[youtube id=”bbnGAj719bg”]

Un conducător auto, care a efectuat o manevră inconștientă, a provocat un accident pe DN58, la ieșire din cartierul Câlnic. Acesta s-a angajat într-o depășire riscantă, iar betoniera care circula din sens opus a încercat să îl evite, după care s-a întors pe banda cealaltă de mers, lovind în plin o a treia mașină care circula regulamentar.

Ambele au ajuns în șanțul de la marginea drumului. Șoferul de 41 de ani din ultimul autovehicul a suferit răni ușoare și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Reșița pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto care a efectuat depășirea riscantă și-a continuat drumul ca și când nu s-a întâmplat nimic, un alt autoturism a pornit în urmărirea lui, dar nu i-a ajutat la nimic. În zona berzovia, el a fost identificat și reținut de către polițiști. Martorii spun că șoferul ar fi declarat că ,,nu știe nimic, că el nu are nici o vină – dovadă fiind mașina lui care este neatinsă”.

Niciunul dintre cei trei șoferi nu consumase băuturi alcoolice.
În prezent, polițiștii continuă cercetările pentru a stabili exact în ce condiții s-a produs accidentul și cine se face vinovat.

UPDATE IJP C_S

Accident pe DN 58 B

Poliţiştii rutieri au intervenit la un accident produs în dimineaţa zilei de 20 mai a.c., pe DN 58 B, la ieşire din municipiul Reşiţa.
Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit că în timp ce A.I., în vârstă de 50 de ani, conducea un autoturism din direcţia Reşiţa spre Bocşa, s-a angajat într-o depăşire neregulamentară a altui autovehicul. Şoferul unei autobasculante, un bărbat în vârstă de 58 de ani, care circula din sensul opus a efectuat manevre de evitare a coliziunii, dar a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu autoturismul depăşit ce era condus de către M.M., în vârstă de 41 de ani.
Conducătorul auto A.I., nu a rămas la faţa locului ci şi-a continuat deplasarea înspre Bocşa.
În urma accidentului M.M. a fost rănit uşor fiindu-i acordate îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean Reşiţa.
Cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.
Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei

Comentarii

comentarii

One thought on “VIDEO O depășire riscantă făcută de un șofer a provocat un accident grav la Câlnic

  • 20 mai 2015 la 17:49
    Permalink

    Oameni buni, montați-vă camere video de trafic pe mașină, vă pot scăpa de multe belele, uneori chiar și de pușcărie.

Comentariile sunt închise.