VIDEO O duminică cu ”Bani din cer” pentru reșițeni

O avampremieră și o premieră puse în scenă pentru publicul reșițean de către Teatrul de Vest.
Instituția de cultură vrea să se întreacă pe ea însăși și vine dumincă, 7 mai, cu două piese în premieră pe scena reșițeană. La ora 19, cu o distribuție de excepție, va avea loc spectacolul ”Bani din cer” de Ray Cooney, în regia și scengrafia lui Daniel Vulcu, iar dimineața, de la ora 11, cei mai mici iubitori ai teatrului sunt așteptați la ”Aventurile lui Mickey Mouse” de Aida Ganea, un spectacol în premieră națională, cu text original și muzică originală.

”Am ținut să încununăm ziua de 7 mai cu două premiere pentru publicul nostru, atât pentru publicul fidel, cei micuți și nu în ultimul rând pentru publicul nostru de seară, publicul avizat, într-un spectacol cu care credem că reușim să împăcăm gusturile multor spectatori de-ai nostri”, a spus Dan Mirea, directorul Teatrului de Vest din Reșița.

”Bani din cer” este o comedie ce îi are în distribuție pe Andrada Samoilă, Marius Tudor, Ana-Maria Cizler, Marian Stan, Sorin Fruntelată, Florin Ibrași și, pentru prima dată în colaborare cu teatrul reșițean, tânărul actor Alexandru Cazan de la teatrul din Petroșani.

”E o premieră care nu aduce nimic nou sub soare. Ray Cooney s-a mai montat la Reșița. De asemenea, vă spuneam că și eu am mai montat Ray Cooney, una la Oradea și una la Petroșani. Ce pot să vă spun este că am încredere că va ieși un spectacol așa cum și-ar dorit să iasă Ray Coney, adică amuzant și cu actori foarte comici”, a spus regizorul Daniel Vulcu, precizând că s-a simțit foarte bine la Teatrul din Reșița.

Premiera oficială a spectacolului va avea loc în cadrul evenimentului cultural „Șapte zile, șapte arte”.

Comentarii

comentarii