Patru infracţiuni şi un dosar penal, spune-mi cu cine bei ca sa-ti spun cine esti

Ocna cautari luni (3)În seara zilei de 15 martie, Poliţia Municipiului Caransebeş, a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că persoane necunoacute au sustras autoturismul ce aparţine unui bărbat domiciliat pe strada Cenchii din Caransebeş.
La faţa locului s-a deplasat o echipă de poliţişti care a constatat, cu ocazia cercetărilor, că P.A., în vârstă de 18 ani, a consumat băuturi alcoolice împreună cu partea vătămată la domiciliul acestuia. Profitând de neatenţia părţii vătămate, tânărul i-a sustras cheile autoturismului după care a sustras şi autovehiculul pe care l-a condus pe strada Valea Mare spre Valea Cenchii, fără a poseda permis de conducere, însă la un moment dat a pierdut control volanului şi a intrat în coliziune cu gardul unui imobil, după care a părăsit locul accidentului.
La testarea tânărului cu aparatul alcooltest a rezultat o concentraţie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltată o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză se continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit pentru infracţiunile de furt calificat, furt în scop de folosinţă, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi conducerea unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Comentarii

comentarii