Pericolul vine de sus pe trotuar pe B-dul Republicii în Micro VIDEO

Pe adresa redacției noastre (redactieinfocs.ro@gmail.com sau redactie@infocs.ro ori office@infocs.ro ) a sosit zilele trecute un e-mail care ne prezenta o situație de-a dreptul periculoasă pentru viața reșițenilor. Mai exact, ne-a fost semnalată o situație care poate duce la decesul unui om nevinovat: deasupra intrării într-un magazin de pe Bulevardul Republicii nr./24, la etajul 2, locuiește o bătrână singură și care se pare că a cam fost abandonată de familie sau de copii. Cert este că femeia are balconul ,,închis” cu sticlă prinsă pe cornier. Unul dintre geamuri s-a spart și în ramă au mai rămas prinse niște bucăți de sticlă foarte mari care se pot desprinde în orice moment și pot cădea exact peste intrarea în magazin. Având în vedere mărimea bucăților și înălțimea, o asemenea bucată de sticlă poate decapita sau ucide un om.

La insistențele șefului de magazin, administratorul Asociației de Proprietari a încercat să discute de mai multe ori cu bătrâna respectivă, i-a explicat că bucățile de sticlă reprezintă un pericol de moarte pentru trecători, dar fără nici un succes. Bătrâna i-a ascultat pe fiecare în parte și ……..cu atât au rămas. În aceste condiții urmează ca cetățenii și administratorul asociației de proprietari să caute înțelegere la poliția locală și la Primăria Reșița.

Comentarii

comentarii

One thought on “Pericolul vine de sus pe trotuar pe B-dul Republicii în Micro VIDEO

  1. O modă vechie și periculoasă, prostul obicei de a închide balcoanele integrîndu-le în spațiul locuibil, fără nici un fel de structură suplimentară de rezistență, rame de lemn măcinate de timp și intemperii, geamuri nesigure vechi de 40 de ani dacă nu și mai mult fixate în cuie între timp ruginite și chit împietrit de vreme. Pericolul e clar dar nu-l vede nimeni sau nu vrea să-l vadă iar autoritățile se fac că…. plouă! Ar trebui instaurată o comisie de control și unde se descoperă astfel de pericole, demontate forțat și asta înainte de a începe să curgă sînge de pieton pe trotuar!

Comments are closed.