Ploaie torenţială cu străzi, case si garaje inundate la Reşita VIDEO

Judeţul Caras Severin şi cu precădere zona Reşita, se afla sub atenţionarea de cod galben şi portocaliu de inundaţii şi fenomene meteo periculoase. În jurul orei 16, peste Reșița s-a abătut un potop de ploaie ce nu a durat mai mult de 30 de minute.
Norii și-au dat drumul la apă și în câteva minute, ploaia curgea la propriu din cer. Nu a plouat mai mult de jumătate de oră, dar cantitatea de apă căzută a depășit în unele zone 30 de litri pe metru pătrat. IN zona Govandari, a cazut si grindina cu bobul de marimea unei alune.

În mai multe zone ale orașului, canalele nu au mai putut prelua întreaga cantitate de apă, iar străzile și intersecțiile s-au umplut, transformându-se în adevărate canale venețiene. Apa a intrat în case şi garaje şi a umplut mai multe străzi cu aluviuni aduse de pe dealuri. Cel mai grav a fost lovita Calea Terovei. Zeci de garaje și autoturisme au fost inundate. Oamenii spun ca apa nu s-a putut revarsa peste trotuarul nou construit Acesta este foarte inalt si nu are guri de surgere direct in albia pârâului Bârzăvița.

Ploaia a inundat şi cel mai mare pasaj al oraşului, TMK – iar travesrasrea acestuia a fost o piatră de încercare pentru maşini şi pietoni. Pompierii militari au intervenit pentru scoaterea apei din pasaj. Vijelia iscată a rupt mai mulţi copaci ce au cazut pe carosabil si care au fost îndepărtaţi tot de catre pompierii militari carora li s-a alaturat si un voluntar.

Comentarii

comentarii

One thought on “Ploaie torenţială cu străzi, case si garaje inundate la Reşita VIDEO

  1. Filmarile si montajul sunt deosebite. Cine a facut asta dovedeste profesionalim. Un mic documentar care reflecta o realitate. Data viitoare, o realitate mai buna. RESPECT!

Comments are closed.