Poezia de dragoste a poeţilor reşiţeni a fost pusă sub Semnul lui Dragobete VIDEO

Proiectul Colegiului Naţional Mircea Eliade, ajuns la cea de-a VII-a ediţie, şi-a propus să le facă cunoscută opera autorilor din municipiul de pe Bârzava elevilor şi locuitorilor oraşului de la poalele Semenicului.
Sub semnul lui Dragobete a ajuns la la cea de-a VII-a ediţie. Proiectul Educaţional desfășurat de către Colegiul Național ,,Mircea Eliade” Reșița în parteneriat cu Biblioteca Județeană ,,Paul Iorgovici” Caraș-Severin aşi propune să aducă în atenţia elevilor tradiţiile şi obiceiurile sărbătorii româneşti a dragostei şi anume Dragobetele.

Premergător acestui eveniment, elevii cls. a IX-a filologie, îndrumați de profesor Adela Schindler, au consultat bibliografia pusă la dispoziție de către Biblioteca Judeţean Paul Iorgovici Caraş-Severin pentru această activitate și au selectat versurile de dragoste care au fost mai aproape sufletului lor.

Cu scopul de a promova poezia de dragoste a poeților reșițeni dar și fondul de carte al Bibliotecii Județene, elevii Colegiului Național ,,Mircea Eliade” Reșița au devenit mesagerii lui Dragobete și au distribuit semne de carte în Centrul Civic al Municipiului Reșița și în cartierul Govândari.

Comentarii

comentarii