Poliţiştii de frontieră au descoperit o armă în portbagajul unui autoturism

Arma aer (1)Poliţiştii de frontieră din cadrul S.T.P.F Caraş-Severin au descoperit o armă neletală cu lunetă în portbagajul unei maşini, fără documente legale de provenienţă.
Ieri, în jurul orelor 12:20, a fost depistat în trafic pe comunicaţia Oraviţa-Bozovici, autoturismul marca Audi A4, la volanul căruia se afla Ion S., în vârstă de 26 ani domiciliat pe raza judeţului Caraş-Severin
La controlul fizic efectuat asupra autoturismului s-a descoperit în portbagaj o armă neletală cu lunetă marca Vipermax Gamo, fără documente de provenienţă.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că arma neletală cu lunetă nu îi aparţine şoferului Ion S., acesta transportând-o din localitatea Bozovici în localitatea Patas, la solicitarea unei alte persoane Grigore B.V.
Cetăţeanului român i-a fost întocmită lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de “nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”. Arma în valoare aproximativă de 1000 lei a fost ridicată în vederea expertizei, urmând a fi predată la Serviciul de Arme şi Muniţii din cadrul I.P.J. Caraş-Severin.

La drum fără permis de conducere

Poliţiştii de frontieră din S.T.P.F Caraş-Severin au depistat în trafic un cetăţean român care conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.
În data de 27.02.2014, în jurul orelor 16.00 poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin au desfăşurat o acţiune specifică în urma căreia au oprit în trafic pe D.N.57, la ieşirea din localiataea Oraviţa un autoturism marca Audi A6 la volanul căruia se afla un bărbat, cetăţean român în vârstă de 22 de ani N.S.D. domiciliat pe raza judeţului Caraş-Severin.

Poliţiştii de frontieră i-au solicitat conducătorului auto să prezinte documentele pentru control acesta declarîndu-le că nu deţine permis de conducere auto.

Pe numele bărbatului poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicol de către o persoană care nu poseda permis de conducere.

Purtător de cuvânt,
Agent de poliţie Echert Ermina.

Comentarii

comentarii

Un comentariu la „Poliţiştii de frontieră au descoperit o armă în portbagajul unui autoturism

  • 1 martie 2014 la 11:08
    Permalink

    Daca tanarul se afla in Germania, Uniunea Europeana, aceasta stire era banala pentru ca arma neletala si accesoriile se pot cumpara la liber in Germania nefiind nevoie nici un act de identitate. Conditia este ca tanarul sa aiba 18 ani impliniti sau chiar daca are 16 ani trebuie insotit de un adult ( care nu este obligatoriu sa-i fie ruda ).

Comentariile sunt închise.