PSD este singurul partid care a demonstrat că poate să aducă bunăstare economică (PE)

Cifrele arată că urmează o criză economică majoră la nivel global. Pandemia a afectat foarte multe industrii iar anul 2021 se anunță unul complicat.

În România, situația arată mai rău ca în restul Uniunii Europene pentru că, de 12 luni, la palatul Victoria, avem un guvern incompetent care nu a reușit să adopte măsuri economice care să sprijine economia.

Singura măsură a economică promovată de PNL este austeritatea. Am trecut cu toții prin asta în guvernul, de tristă amintire, condus de Emil Boc. Ne aducem aminte de tăierile de pensii și salarii.

PSD este singurul partid care, indiferent de situația economică, a găsit soluții pentru ca românii să trăiască decent. Pentru că în ultimele 12 luni șomajul a crescut alarmant, Partidul Social Democrat propune programul – ”Un loc de muncă pentru fiecare”.

Programul PSD -”Un loc de muncă pentru fiecare”

Prin programul ”Un loc de muncă pentru fiecare”, va fi acordată o primă de ocupare de 600 de euro (împărțită între angajtor și angajat) pentru angajarea tinerilor, a șomerilor de lungă durată și a grupurilor dezavantajate pe piața muncii.

Aceleași categorii vor putea primi vouchere de formare profesională în valoare de 1000 de euro pentru cursuri/ stagii de formare prestate de unități acreditate/autorizate de MEN și Ministerul Muncii.

De asemenea, va fi acordată o primă de acomodare pe perioada desfășurării cursurilor, pentru transport, masă și cazare, de maxim 500 de euro. Vor fi subvenționate cursuri pentru școala de șoferi, iar persoanele care au abandonat studiile vor primi o primă de instruire de 350 de euro pe lună, pentru finalizarea studiilor gimnaziale, liceale  sau de ucenicie. 

Urmează o perioadă grea, dar nu putem lăsa pe nimeni în urmă. PSD a demonstrat că știe și poate să guverneze bine și în interesul oamenilor

Comentarii

comentarii