Recital extraordinar la Bocșa cu tema: „VIOARA, REGINA MUZICII

Bosca, 8.04, 10 (1)Muzica, una dintre cele 7 arte, merită auzită de toată lumea, dar mai ales trebuie învățată și înțeleasă de cele mai tinere generații. Filarmonica „Banatul” din Timișoara, cu sprijinul Primăriei orașului Bocșa, Consiliului Local și al Casei Orășenești de Cultură oferă un recital educativ tuturor instituțiilor de învățământ (dar nu numai) din orașul Bocșa.
Recitalul, sugestiv intitulat „VIOARA, REGINA MUZICII„ îi are ca protagoniști pe doi dintre cei mai cunoscuți instrumentiști ai Banatului, Johnny BOTA – vioară și Toni KHUN – claviaturi.
Recunoscuți ca și interpreți de jazz, sunt membrii ai Filarmonicii „Banatul” din Timișoara, profesori de muzică, printre primii instrumentiști care au concertat la Festivalul de Jazz de la Gărâna.
Manifestarea va avea loc în 08.04.2014 de la orele 10,00 la Casa Orășenească de Cultură și invităm tinerii la o lecție deschisă despre muzică…altfel!
Prețul unui bilet este de 5 lei.
Vă așteptăm să învățăm și să ne bucurăm împreună de…REGINA MUZICII, rugându-vă în același timp să ne promovați evenimentul.
Cu stimă și considerație,

Ioan LIUȚ,
Șef Serviciu

Comentarii

comentarii