REȘIȚENI, ATENȚIE LA PARCARE – SCOATEȚI MAI MULȚI BANI DIN BUZUNARE

Printr-o decizie a instanței de judecată, administrația publică din Reșița a pierdut 648 de locuri de parcare din portofoliu. Este vorba de parcari amenajate pe banii reșițenilor, parcari situate în cele mai aglomerate puncte ale olrașului. Nu mai intrăm în detalii cum s-a întâmplat acest lucru, de unde și de la cine a pornit această afacere, nici de faptul că Primăria Reșița s-a opus acestei decizii, dar legea este lege și trebuie respectată și aplicată.

Așa că, în ședința Consiliului Local Reșița, s-a discutat și acest aspect, mai exact, s-a decis cine va administra cele 648 de locuri de parcare publice ale Reșiței. Dacă privim din alt punct de vedere, am putea spune că oarecum s-a clarificat situația parcărilor publice din Reșița. A unei părți dintre ele. Că de restul stim: sunt ale Primăriei iar banii ajung tot la bugetul local, tot pentru reșițeni.
Schimbarea stăpânului – înseamnă automat și alte tarife ce vor fi percepute de noul administrator. Așa că dragi reșițeni, mare atenție să nu vă treziți cu alte belele de la o simplă parcare pe un loc pe care îl aveți de mult sau pe care-l folosiți atunci când aveți treabă pe la vreo instituție publică din oraș. Dacă mergeți la un film- scoateți bani și pentru parcare. la Piață – pe lângă banii de coșniță – alți bani și pentru parcare, la fel la Finanțe, la magazin, la bazar sau, chiar și la spital sau policlinică.

Astfel că firma S.C Eco Bau Park SRL va administra cele 648 de locuri de parcare din Reșița. Este vorba de cele 16 parcări publice din diferite locații ale orașului și care vor funcționa în regim de parcări publice cu plată, dar fără pază asigurată și care totalizează un număr de 648 de locuri de parcare. Cu alte cuvinte, plătiți pentru parcare, dar nimeni nu răspunde dacă o găsiți spartă la întoarcere. Deocamdată, nu știm nici care sunt tarifele și nici care este modalitatea de plată, dar promitem să ,,ținem aproape” ca să vă putem informa la timp.

Iată care sunt acestea parcări și câte locuri are fiecare:

Administrația Financiară – 55 de locuri
Sala Polivalentă – 33 de locuri
Bazar Nera – 29 locuri
Cinematogaful Dacia – 19 locuri
Piața Reșița Nord – 22 locuri
Piața Traian Vuia – 25 locuri
Bloc 800 – 40 locuri
Spitalul Județean – 75 locuri
Piața Reșița Sud – 21 locuri
Magazin Victoria – 58 locuri
Policlinica nr 2 – 52 locuri
BRD – LIDL – 23 locuri
Casa de Cultură – 52 locuri
Hotel Semenic – 19 locuri
Str. Unirii – 40 locuri
Zona Poliție – 85 locuri

Comentarii

comentarii

One thought on “REȘIȚENI, ATENȚIE LA PARCARE – SCOATEȚI MAI MULȚI BANI DIN BUZUNARE

  • 4 februarie 2015 la 22:13
    Permalink

    Afacerea celor din coducerea acestui oras…Se  vede ca au luat locurile foarte importante …din banii necinstiti si hotia luata de la cetatenii onorabili ai acestui oras speram sa isi cumpere LUMANARI….

Comentariile sunt închise.