ROMÂNII DIN DIASPORA SPUN NU FRAUDEI ELECTORALE

 FADERE (Federaţia asociaţiilor de români din Europa) recomandă românilor care locuiesc în Diaspora ca, la Referendumul de Duminică 29 Iulie 2012 să evite implicarea de orice natura in  fraudă electorală. Amintim tuturor acelora ce ar putea cadea victime in capcana politicienilor corupti, că frauda electorala se pedepseşte cu închisoare  de la 6 luni la 5 ani

Ambasadorii, Consulii sau personalul MAE care vor fi implicati în organizarea Referendumului de Dumnică, 29 Iulie 2012, ar trebui să dea dovadă de aceeaşi seriozitate, profesionalism şi imparţialitate care i-a caracterizat întotdeauna.

Fiecare român are dreptul de a spune Da sau Nu suspendării Preşedintelui Traian Băsescu. De asemenea fiecare român are dreptul de a participa sau NU la Referendum.

     Alegerea vă aparţine şi la orice tentativă de fraudă de care auziţi, sau pe care o vedeţi, anunţaţi imediat organele de ordine din cadrul Ambasadelor sau Asociaţiile de români din zona dumneavoastră. FADERE pune la dispoziţie numărul de telefon: 0034 632 835 268  la care puteţi sesiza orice eventuală fraudă electorală. A declarat preşedintele FADERE, Daniel Ţecu.

 

 

 

Preşedinte FADERE                                                         27 Iulie 2012

 

Daniel Ţecu,                                                                       Madrid

Comentarii

comentarii