S-A ALES CU BRATARI DIN OTEL – REȚINUT PENTRU FURT DE BIJUTERII VIDEO

Polițiștii de investigații criminale din cadrul IPJ Ccaras Severin, au reținut un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Reșița, bănuit că în luna ianuarie a acestui an ar fi sustras mai multe bijuterii dintr-un magazin!

Polițiștii au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară la locuința unui bărbat de 34 de ani, din Reșița, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat. Acesta, în noaptea de 07/08 ianuarie a.c., ar fi pătruns prin plafonul de beton, dintre parter și etajul I, în sediul unei bijuterii, din zona Intim a municipiului Reșița. (Bijuteria din incinta frizeriei de la Intim)


După ce a forțat seiful, bărbatul ar fi sustras mai multe bijuterii în valoare de aproximativ 85.000 lei.
Bănuitul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, urmând ca mâine, 08 iunie, să fie prezentat magistraților Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița cu propunere de arestare preventivă. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracţiuni de furt calificat, în vederea recuperării prejudiciului cauzat.

Citeste si

Jaf Ca-N Filme La Resita – Hotii Au Intrat Prin Tavan

VIDEO Jaf ca-n filme la Resita – Hotii au intrat prin tavan

Un magazin de bijuterie din Reşiţa ce se află în incinta frizeriei din zona complexului comercial Intim, a fost spart noaptea trecută. Din primele informaţii hoţii au intrat prin tavanul unui spațiu comercial nefolosit aflat la etaj, deasupra magazinului.
Tâlharii au furat printre altele şi un seif cu bani şi obiecte de valoare, mai exact, vreo 500 de grame de bijuterii din aur. Culmea este că magazinul este prevăzut cu sistem de alarmă, aceasta s-a declanşat în cursul nopţii, iar la magazin au venit atât agenţii de pază cât şi proprietara magazinului, însă aceştia au verificat doar exteriorul magazinului.

Oamenii legii au fost sesizaţi în astăzi şi desfăşoară acţiuni de cercetare pentru identificarea autorilor jafului. Pe surse am aflat că prin plafonul salonului de coafură a fost făcută o gaură pe unde hoții au intrat in interior. Culmea este că angajatele salonului de coafură au auzit de câteva zile – chiar dacă a fost sărbătoare – zgomot de mașină de găurit la etaj, dar nimeni nu a bănuit ce se întâmplă. Știind că spațiul este gol, oamenii aui crezut că acesta a fost probabil închiriat și acolo se fac lucrări de amenajare. Este pentru prima dată când în Reșița se întâmplă un asemenea jaf într-o asemenea manieră.

Comentarii

comentarii