Sansa de a deveni artist anonim – Filmul ,,Ghinionistul” are nevoie de figuratie

Mâine, 19 octombrie, de la ora 17:30, va avea loc in Centrul Civic al orașului o întâlnire inedită cu echipa de filmare a filmului „Ghinionistului” – filmul care se realizează în Reșița și în împrejurimi.

Reșițenii prezenți vor avea ocazia să apară în această producție cinematografică. Invitat special este Cristi Iakab & The Road Band!

Colegii de la radioresita.ro spun că filmul „GHINIONISTUL” se va filma în luna octombrie, în Reșița, dar și în împrejurimi. Din distribuția filmului vor face parte actorii: Codin Maticiuc, Dorian Popa, Gheorghe Visu, Radu Gabriel, Augustin Viziru și mulți alții. Filmul va fi difuzat în cinematografele și televiziunile din România, dar și din Spania, Italia, Canada și alte state în care trăiesc comunități importante de români.

În CV-ul cultural al Reșiței se scrie o nouă și inedită pagină, aceea a realizării unui film cu și despre fosta Cetate de Foc, al cărui nume, „GHINIONISTUL”, aparent predestinat, călăuzește gândul spre o nouă perspectivă, spre un viitor axat pe cultură, artă și creație.

Se pare că personajul principal masculin din filmul „GHINIONISTUL”, nu va fi chiar așa de… ghinionist- va avea două surori și dacă regizorul filmului, Iura Luncașu, se lăsa copleșit de numeroasele participante la castingul de duminică, putea deveni cehovian, cu trei surori în distribuție.

Prietenul, de acum, al orașului de pe Bârzava, Iura Luncașu și-a consolidat distribuția cu două tinere și talentate concitadine-Tabita Givoreanu și Anca Sărbu, dar a ales și alte fete din Reșița pentru diferite roluri episodice.”!

Comentarii

comentarii