SĂRBĂTORIM COPILĂRIA LA GEN.7 RESITA

Elevii Școlii Gimnaziale Nr. 7 Reșița vor fi implicați joi, 31 mai 2018, în programul SĂRBĂTORIM COPILĂRIA, organizat cu ocazia Zilei Copilului. Începând cu ora 10, în curtea școlii se vor desfășura activități variate, în cadrul unor ateliere cu tematică adecvată preferințelor și preocupărilor elevilor școlii: outdoor, cultură generală, sportive, facepainting, board games, personalizare tricouri, flashmob, lego, desene pe asfalt și altele.

Începând cu ora 11:00, cei aproximativ 600 de elevi ai Școlii 7 Reșița vor primi din partea profesorilor lor un CADOU SPECIAL: un spectacol extraordinar, constând în muzică, expoziție de arme și demonstrații de folosire a acestora, într-un show incendiar al trupei timișorene PEREGRINII.

Comentarii

comentarii

One thought on “SĂRBĂTORIM COPILĂRIA LA GEN.7 RESITA

  1. De fiecare data cînd vad imagini cu Gen 7 si citesc articole despre aceasta, ma apuca nostalgia deoarce si eu mi-am petrecut anii de scoala la Gen 7. Din 1969 – pina in 1977 / 1978 (a trebuit sa repet un an din motive de sanatate).
    Diriginte l-am avut pe D.Prof. Adam de istorie, la chimie pe D.Prof. Ene, la engleza pe D-na Prof. Cäta, la mate pe D-na Prof. Mitrofan. Sint doar citiva de care imi aduc aminte.
    Au trecut 40 de ani de atunci. Gen 7, s-a schimbat mult, vad ca s-a schimbat în bine si asta ma bucura.

Comments are closed.