SARE+LAMAIE+PIPER= ELIMINAREA NATURALA A CALCULILOR, DURERILOR DE DINTI, A RACELII, DURERILOR IN GAT

Sarea, piperul şi lămâia nu sunt utile doar atunci când găteşti. Ele pot fi folosite, de asemenea, că medicamente. Mulţi oameni din întreaga lume folosesc aceste ingrediente pentru a trata boli de zi cu zi. Un alt motiv este că multe medicamente sunt extrem de scumpe, deci acesta este motivul pentru care mulţi oameni încearcă remedii naturale făcute în casă. Iată ce puteţi trata cu piper, lămâie şi sare:

Durerea în gât

Scapă de durerea în gât prin combinarea une linguri de suc proaspăt de lămâie, o jumătate de lingura de piper negru şi linguriţă de sare de mare, toate dizolvate într-un pahar cu apă călduţă. Fă gargară cu acest amestec de câteva ori pe zi pentru a calma durerea în gât şi pentru a preveni tusea.

Nas înfundat

Amestecaţi cantităţi egale de scorţişoară, piper negru, chimen, seminţe de cardamon şi măcinaţi-le până când obţineţi o pudră. Mirosiţi acest amestec!

Elimină calculii

Depozitele fluidelor digestive care se formează în vezica biliară se numesc calculi biliari. Ei îţi pot bloca sistemul digestiv şi pot fi destul de dureroşi.De obicei, aceştia se îndepărtează chirurgical.De asemenea, există oameni care tratează această problemă cu remedii naturale.Se iau 3 părţi de ulei de măsline şi o parte de lămâie şi una de piper pentru a dizolva aceste pietre.

Pentru a vindeca membranele mucoase din gură, se adăuga o lingură de sare Himalaya într-o ceaşcă cu apă caldă şi se clătește gura după fiecare masă. Această metodă va elimina bacteriile şi vă va vindeca

Slăbire

Amestecaţi într-un pahar cu apă caldă ¼ linguriţă de piper negru măcinat, 2 linguri de zeamă de lămâie şi o lingură de miere. Acest amestec are rolul de a arde grăsimile.

Greaţă

Dacă sunteţi deranjaţi la stomac, puteţi rezolva acesta problemă cu piper negru, în timp ce mirosul de lămâie opreşte greaţă. Amestecaţi o lingură de suc proaspăt de lămâie cu o linguriţă de piper negru într-un pahar cu apă călduţă. Beţi acest amestec, până când vă simţiţi mai bine.

Criză de astm

Adăugaţi 10 boabe de piper negru, 2 muguri de cuişoare şi 15 frunze de busuioc într-o cană de apă clocotită. Lăsaţi-l să fiarbă timp de 15 minute şi strecuraţi-l. Lăsaţi acest amestec într-un borcan de sticlă cu capac. Adăugaţi 2 linguri de miere şi lăsaţi-l să se răcească. Puteţi să-l păstraţi în frigider timp de până la 2 săptămâni.

Durerea de dinţi

Se amestecă o jumătate de linguriţă de pier măcinat cu ulei de cuişoare pentru a vindeca un dinte dureros. Aplică acest amestec pe dintele inflamat.Cu scopul de a preveni durerile de dinţi, spală-ţi dinţii cu acest amestec de două ori pe zi.De asemenea, este important să evitaţi alimentele care conţin zahăr.

Răceală şi gripă

Se stoarce o jumătate de lămâie într-o cană mare de apă fierbinte. Beţi acest remediu până când simţiţi o uşoară ameliorare.

Citeste tot articolul original aici: http://viatasisanatate.com/aceasta-combinatie-de-sarelamaiepiper-elimina-calculiidurerile-de-dintiraceala-durerile-in-gat-si-multe-altele/

Acestea sunt doar niste recomandari naturiste si nu pot tine locul sfatului unui medic.

Comentarii

comentarii