Scutiri de la penalități, majorări și dobânzi pentru cei care-și achită restanțele

Autoritatea locală a decis printr-o hotărâre de Consiliu Local să vină în sprijinul reșițenilor care își achită integral debitele principale restante, chirii, inclusiv amenzi contravenționale existente în sold, prin scutirea de la plata dobânzilor, penalităților și majorărilor de întârziere.

Astfel că, cei care își plătesc toate aceste taxe în perioada 01.02.2015 – 31.03.2015, vor beneficia de aceste scutiri în baza unei cereri depuse la Serviciul Public ”Direcția Impozite și Taxe” la care se va anexa dovada achitării și o copie după actul de identitate.

Primarul Reșiței, Mihai Stepanescu, crede că acest lucru este în sprijinul cetățenilor și datorită faptului că la nivelul municipiului numărul persoanelor cu venituri reduse este foarte mare.
Totdată aceste sume colectate de la cetățeni reprezintă și o componentă majoră în susținerea bugetului orașului, mai ales că anul acesta bugetul este unul de criză.

La sfârșitul lunii martie se va face o analize a situației pentru a vedea câți reșițeni au înțeles că pot să plătească bani mai puțin fără a fi stresați de o posibilă majorare.

Comentarii

comentarii