Actualitate

Sefii de la CJ – Amzoi, Hurduzeu si Popovici, au fost trecuti in productie VIDEO

De Sfântul Ion, președintele Consiliului Județean, Silviu Hurduzeu, vicepreședintele, Ionuț Popovici și directorul direcției de asistență socială, Elena Amzoi, coordonați de maestrul bucătar Marian Popovici, cel mai titrat bucătar din Banat, au gătit pentru beneficiarii direcției de Asistență Socială, adică pentru copii și bâţanii care sunt instituționalizați în Instituțiile din subordinea Consiliului Județean.

Încă de dimineață, aceștia au fost la piață și la măcelărie, au făcut cumpărături și apoi au trecut la treabă. Președintele Hurduzeu toca ceapă, vicepreședintele Popovici, chiar de ziua lui onomastică, a trecut la munca de jos și făcea munci specifice bucătăriei: a tocat ceapă, a pregătit carnea, cam tot ce se face într-un asemenea loc.

Ambii au mărturisit că nu este așa de simplu în bucătărie, ba chiar este pe alocuri mai greu decât în politică.
Oficialii au gătit 300 de porții care au mers într-o zi de sărbătoare la copii și bătrâni. ,,Copii trebuie să afle că este extrem de onorant să ai o meserie”, a spus la rândul ei directorul Direcției de Asistență Socială, Elena Amzoi. Gurile rele spun că doamna Amzoi s-a descurcat perfect în tot ce a făcut, iar Hurduzeu şi Popovici au fost deosebit de talentaţi în a presăra pătrunjelul în ciorbă. Plus câteva felii de ceapă şi ciuperci tocate.

Meniul a fost stabilit de maestrul bucătar Marian Popovici, care le-a și oferit un dar simbolic lui Silviu Hurduzeu și lui Ionuț Popovici: un șort, un cuțit și cum vine din Almăj, nu putea lipsi și o sticlă de răchie.

Comentarii

comentarii