Spectacolul „Profesorul de Franceză” se joacă la Bocșa cu ajutorul unui grup de tineri liceeni

Un grup de elevi de la Liceul Teoretic Tata Oancea din Bocșa s-au adunat și s-au hotărât să facă ceva pentru semenii lor aflați în nevoi. Sub genericul „Crăciunul pentru toți” tinerii liceeni vor organiza în data de 18 decembrie un bal caritabil.

Cu banii obținuți din vânzarea biletelor de intrare la eveniment vor cumpăra dulciuri și obiecte de strictă necesitate pe care le vor dona unor copii proveniți din familii nevoiașe. Mai mult, în acestă perioadă premergătoare sărbătorilor de iarnă, tinerii au făcut prăjituri și ceai, pe care le-au vândut în bisericile din oraș. Prăjiturile au fost făcute de ei, iar prăjiturile rămase nevândute au fost duse la bătrânii din Centrul de bătrâni din Bocșa.

Bătrânii s-au bucurat de prăjituri, dar mai ales de cuvintele frumoase spuse de tinerii care i-au vizitat. Tot în cadrul acestui proiect „Crăciunul pentru toți” tinerii liceeni din Bocșa împreună cu Teatrul de Vest din Reșița organizează spectacolul caritabil, Profesorul de Franceză. Spectacolul are loc pe data de 14 decembrie, ora 17:00, în incinta Casei de Cultură Bocșa. Prețul biletului este de 10 lei.

Banii se folosesc în scop caritabil. Prestația teatrului reșițean este gratuită, iar banii strânși din vânzarea biletelor vor intra în același fond pentru a face sărbători mai frumoase pentru persoane cu probleme financiare. Inițiativa tinerilor liceeni de la Liceul Tata Oancea din Bocșa este una lădabilă și care merită încurajată de toți cei care vor să aducă bucurie semenilo lor. Mai mult chiar acești tineri minunați merită respectul întregii comunități, iar exemplul lor merită urmat și de alții.

Comentarii

comentarii