Spider-man de Mociur la Reşita – Aventură între curaj și inconștiență VIDEO

Imagini periculoase cu un tânăr la Reșița într-un cartier mărginaș al orașului. Ca să își impresioneze vecinii și prietenii, un tânăr din Reșița, a dat un adevărat spectacol de acrobație la înălțime.

Mai exact, acesta a legat niște frânghii fereastra unei locuințe abandonate de la etajul 3, după care, a ieșit în afara blocului și a început să facă acrobații pe peretele blocului. Toate astea în văzul unei numeroase asistențe care în loc să încerce să oprească această joacă periculoasă, a privit cu nonșalanță cum tânărul își pune viața în pericol. Sursa imagini și info – fb.

UPDATE

Imaginile și informațiile sunt primite pe surse, dar între timp am aflat că acolo a aut loc o manifestare tip spectacol organizat de o asociație sau un grup de artiști din Timișoara. Sunt doar câteva informații obținute în urma unui telefon, fără prea multe amănunte. Cert este că se vede de la o poștă că tânărul respectiv are pregătire în domeniul acrobației fiindcă nu oricine poate face așa ceva. Din păcate, nici colegii din presa locală nu știu nimic despre acest spectacol sau manifestare.

Comentarii

comentarii