Studenții Facultății de Inginerie și Management, premiați la simpozionul științific studențesc HD-48-STUD

Studenții Facultății de Inginerie și Management din cadrul Universității „Eftimie Murgu” din Reşiţa au participat în Hunedoara la cea de-a XIV-a ediție a Simpozionului Științific Studențesc HD-48-SUD „48 de ani de învățământ superior hunedorean”, organizat de Universitatea Politehnica Timişoara, Facultatea de Inginerie Hunedoara.


La secțiunea „Științe economice și științe fundamentale”, premiul I a revenit universității reșițene prin lucrarea „Metode de interpolare utilizate cu scopul de a îmbunătăți evaluarea frecvențelor proprii ale semnalelor”, autori Cocia Luisa, Iulia Minda, Ionut Cretoiu. Premiul al III-lea al aceleiași secțiuni a ajuns tot la Reșița, prin lucrarea „Influența diferiților factori perturbatori asupra dinamicii grinzilor încastrate la ambele capete”, autori Emil Ignat, Mario Daian, Magda Mihael.

În cadrul secțiunii „Automatizări și calculatoare”, lucrarea „Program de determinare a obstacolelor pe un traseu prestabilit prin intermediul unui sistem radar cu ultrasunete”, autor Deian Ardelean, a fost răsplătită cu premiul al II-lea, în timp ce lucrarea „Ethical hacking”, autor Emmanuel Bunceanu, s-a făcut de asemenea remarcată, fiind apreciată cu prima mențiune.

Comentarii

comentarii