Te Deum și program artistic de poezii și cântece patriotice la Ziua Eroilor la Bocșa

ziua eroilorLa sărbătoarea împărătească a Înălţării Domnului, în toate catedralele, bisericile şi mănăstirile ortodoxe din ţară şi străinătate sunt pomeniţi eroii, ostaşii şi luptătorii români din toate timpurile şi din toate locurile, care s-au jertfit pe câmpurile de luptă, în lagăre şi în închisori pentru apărarea patriei şi a credinţei strămoşeşti, pentru întregirea neamului, libertatea şi demnitatea poporului român.
Și orașul Bocșa a dat de-a lungul existenței sale „prinosul” cuvenit pentru Patria Mamă de aceea, joi 29.05.2014, la sărbătoarea Înălțării Domnului sau Ziua Eroilor vom cinstii eroii bocșeni.
Evenimentul va avea loc la troița din parcul central al orașului (cel din fața Primăriei) începând cu orele 12,00. Programul cuprinde un Te Deum, urmat de un program artistic de poezii și cântece patriotice suținut de copii și elevi din Bocșa.
Manifestare organizată de Primăria orașului Bocșa, Consiliul Local Bocșa și Casa Orășenească de Cultură, împreună cu instituțiile de învățământ din localitate dar și cu sprijinul locuitorilor orașului.
Vă așteptăm și la Bocșa să cinstim memoria înaintașilor noștri și să aducem un pios omagiu jertfei lor.
De asemenea vă rugăm să ne promovați evenimentul.
Cu stimă și considerație,

Ioan LIUȚ – Șef Serviciu Casa Orășenească de Cultură

Comentarii

comentarii