Tinerii din Asociatia ATOR în sprijinul bătrânilor singuri și săraci din Resita

Tinerii din Asociatia ATOR în sprijinul bătrânilor. Tinerii din cadrul Asociației ATOR Banatul de Munte au continuat seria ajutorării persoanelor cu venituri mici sau singure. În special bătrânii. iată ce se spune pe pagina Asociatiei: ,,Voluntarii noștri sunt alături de bunicii reșițeni și în zilele de weekend! Sâmbăta trecută, 30 de porții cu mâncare caldă, au fost împărțite unui număr de 20 beneficiari de pe raza Municipiului Reșița.

Biserica, în această perioadă delicată, cercetează și se îngrijește de bătrânii singuri și bolnavi, cărora încearcă să le ofere, pe lângă porțiile cu hrană caldă, și o încurajare și un gând de bucurie și binecuvântare la vremuri de grea încercare, pentru ca oamenii să știe și să înțeleagă faptul că nu sunt nici singuri și nici uitați.

De asemenea, un gând de mulțumire aducem și oamenilor de bine care rămân anonimi și care, în această perioadă, sprijină activitatea asociației noastre prin donații care se îndreaptă către acoperirea cheltuielilor celor 30 porții de mâncare.

Tinerii din Asociatia ATOR în sprijinul bătrânilor. Continuăm împreună, cu ajutorul lui Dumnezeu, să întindem “Mâinile bucuriei”! Sus inima, suntem și noi aici!

Comentarii

comentarii