Tren cu calatori artuncat de pe sine de o alunecare de teren intre Resita si Timisoara VIDEO

O alunecare de teren a avut loc în această dimineaţă la Coltan intre oraşele reşita şi bocşa . Garnitură de tren a fost prinsă de Tonele de pietre, bolovani, pământ şi copaci care au ajuns pe calea ferată ce face legătura dintre Reşita şi Timişoara. Evenimentul s-a petrecut înaintea unui tunel feroviar după ce trenul ieşise din staţia Coltan.

Garnitura formată din motor şi un vagon a fost aruncată de pe șine. În tren se aflau aproximativ 20-30 de persoane. Nimeni nu a fost rănit. Călătorii au coborât din vagoane și au ieșit la şosea, la drumul spre Reşita. Concesionarul rutei de transport și proprietarul trenului, a trimis o altă garnitură de vagoane pentru a prelua călătorii abia după vreo două ore. Între timp, fiecare s-a descurcat cum a putut şi a plecat spre Tmisoara sau spre Reşita cu ce a găsit: după unii au venit rudele cu maşina, alţii s-au întors la Reşita cu taximetrele pe cheltuiala lor.

Având în vedere tonele de piatră ajunse pe calea ferată şi mai ales, faptul că zona va trebui consolidată, lucrările vor dura ceva vreme. Linia ferată aparține CFR-ului iar ruta feroviara a fost concesionata de o firmă privată în urmă cu câțiva ani. Surse ce doresc să își păstreze anonimatul spun că pe această cale ferată nu s-au mai făcut reparații serioase de ani de zile. Sunt porțiuni de cale ferată atât de șubrezită unde viteza trebuie redusă sub 20 de km la oră.

Material video in curs de editare

Comentarii

comentarii

One thought on “Tren cu calatori artuncat de pe sine de o alunecare de teren intre Resita si Timisoara VIDEO

Comments are closed.