PolitieToate Stirile

Un camion de 7,5 tone s-a transformat într-un morman de fiare arse- foc pe Dealul Cirengăului pe E70

camion-flacari-Camionul de transport și în care se aflau trei persoane, a luat foc pe Dealul Cirengăului între Domașnea și Plugova.
O posibilă cauză a izbucnirii incendiului la motor, ar putea fi suprasolicitarea acestuia în pantă, mai ales că mașina era încărcată cu câteva tone de mase plastice.
Șoferul a simțit miros de ars în cabină, și a oprit imediat pe dreapta. Numai ce au apucat să coboare toți trei din cabină – fiindcă flăcările au cuprins partea din față a mașinii. Apoi, focul s-a întins cu repeziciune la tot camionul.

Incendiul a izbucnit în jurul orei două și jumătate iar traficul era destul de redus la acea oră- așa că- slabe speranțe ca alți șoferi să mai poată interveni cu stingătoarele. Omul a cerut ajutor la 112 și la fața locului au sosit pompierii militari de la Caransebeș care au trecut la stingerea a ceea ce mai rămăsese din camion. Polițiștii de la Domașnea au oprit traficul pe timpul intervenției pompierilor.
Din fericire, nimeni nu a fost rănit iar pompierii caută acum să determine cauzele care au dus la izbucnirea focului.

Comentarii

comentarii

One thought on “Un camion de 7,5 tone s-a transformat într-un morman de fiare arse- foc pe Dealul Cirengăului pe E70

  • Saboti uzati supraincalziti, fire electrice neizolate. Masele plastice chiar presate ocupa volum dar nu au greutate. Soferul a fost berbec si este bun de plata.

Comentariile sunt închise.