UPDATE VIDEO Duminică ora 18 EXLUSIV Cum a ajuns arma la cei trei tineri? Tânăr împușcat în cap

Ionut Valentin (5)UPDATE Duminică ora 18 Cum a ajuns arma la cei trei tineri ?

Lucrurile încep să se complice în cazul tânărului din Oțelu Roșu mort aseară în urma unui împușcături în cap la Obreja. Cei trei se întorceau de la o vânătoare ilegală de fazani. Ei se îndreptau dinspre Oțelu Roșu pe DN58 spre satul Var, loc din care luaseră pușca de vânătoare. Dacă inițial se știa că arma fusese împrumutată de la deținător- lucru interzis de lege, acum, totul se schimbă. Pe surse am aflat că arma cu care s-a produs tragedia, aparține pădurarului din satul Var. Soția pădurarului spune că arma a fost sustrasă din casa lor de către cei trei tineri care vensieră în vizită la fiul lor ca să îl ajute la tăiatul porcului. Numai că, acolo s-a petrecut un accident de care, conform declarațiilor femeii, ar fi profitat cei trei ca să sutragă arma. După sacrificarea porcului, în momntul în care fiul pădurarului a vrut să pornească butelia pentru a pârli râmătorul, a explodat butelia iar tânărul a luat efectiv foc. Cei din jur au reușit să-l salveze la timp pe tânăr care a suferit arsuri serioase pe față și pe mâini.
Repetăm, conform declarațiilor, de acest moment au profitat cei trei ca să sutragă arma după care au plecat la partida de vânătoare după care au vrut să aducă pușca înapoi. Acestea sunt informațiile obținute de reporterii InfoCs, nu comentăm nimic, restul urmează să stabilească și să clarifice ancheta poliției și a procurorilor.
Cert este că tânărul Valentin Ionuț și-a pierdut viața. În această seară, trupul lui a fost adus la Oțelu Roșu și depus în apartamentul prietenei și iubitei sale. S-au adunat vecinii, s-au adunat prietenii iar acum urmează să sosească și mama tânărului decedat din Germania.
Rămâi alături de noi. InfoCs vă va ține la curent cu mersul anchetei.
VIDEO DUMINICA

 

UPDATE Duminică ora 12

Așa cum se întâmplă întotdeauna, după ce trece primul val, lucrurile încep să se clarifice, dar în același timp – se și complică.

Tânărul mort se numește Ionuț Valentin R. are 21 de ani și așa cum spuneam, este din Oțelu Roșu. Este absolvent al Colegiului Bănățean și mai are un frate de 19 ani. El și familia lui au trecut printr-o tragedie în urmă cu doi ani când i-a murit bunica ce l-a crescut fiind bolnavă de cancer. Fiindcă la Oțelu Roșu șomajul este la cote ridicate, ca să se poată descurca, mama celor doi băieți a plecat la muncă în Germania de mulți ani. Acum, biata mamă în loc să vină să facă sărbătorile cu cei doi fii, va trebui să îl îngroape pe cel mai mare.

Vom reveni cu amănunte și imagini.

Ceea ce pentru trei tineri din Oţelu Roşu trebuia să fie o distracție pe cinste, s-a transformat într-o tragedie: un tânăr de 21 de ani a fost împuşcat în cap cu o armă de vânătoare.
Tragicul eveniment s-a petrecut într-un autoturism W Golf 3 la intrarea în comuna Obreja dinspre Oţelu Roşu în jurul orei 15.
Din informaţiile primite pe surse- fiindcă în prezent poliţia şi procuratura sunt în plină anchetă, am aflat că cei trei ar fi plecat de la o partidă de vânătoare – de distracţie, mai bine spus.
Asta în condiţia în care nici unul dintre cei trei tineri cu vârste între 20 şi 30 de ani, nu era vânător cu acte în regulă, adică, să aibă permis de port armă. Puşca de fabricaţie rusească, a fost împrumutată de unul dintre cei trei de la un amic. Aici trebuie spus că acest lucru este strict interzis; legea pedepsindu-l şi pe cel ce împrumută şi pe proprietarul armei dacă face aşa ceva.
Tinerii se deplasau pe DN 58, drum perfect drept şi fără denivelări, când, la un moment dat, la aproximativ 50 de metri de intrarea în Obreja, puşca aflată la pasagerul din faţă, s-a descărcat nu se ştie din ce cauză. Cert este că alicele l-au lovit în plin de tânăr în partea dreaptă a capului. Şi asta de la o distanţă de nici jumătate de metru. Alicele i-au dislocat bucăţi din craniu şi din creier tânărului care a intrat instantaneu în comă.
Şoferul a oprit imediat maşina la intrarea în localitate şi a cerut prin telefon ajutor la 112. O maşină cu un echipaj al ambulanţei a sosit în cel mai scurt timp la faţa locului. Cu toate că nimeni nu îşi mai putea închipui că ar mai putea fi în viaţă – având în vedere rana de la cap şi cantitatea imensă de sânge pierdută, tânărul mai prezenta totuşi semne vitale. El a fost dus la UPU Caransebeş şi după ce i s-a făcut tot ce se mai putea face din punct de vedere medical, a fost dus în Secţia ATI a Spitalului Municipal de Urgenţă Caransebeş, dar în jurul orei 20, tânărul de 21 de ani, a pierdut lupta cu viaţa.
Cei doi tineri au fost duşi la audieri poliţie şi din primele cercetări, se conturează tot mai clar o descărcare accidentală a armei. Criminaliştii au făcut cercetarea la faţa locului, au colectat probe sub supravegherea procurorului şi au ridicat din maşină arma cu care s-a produs tragedia.
Conform cunoscătorilor, la mijloc ar putea fi vorba, fie de o descărcare accidentală din cauza unui şoc a armei care avea glonţ pe ţeavă, fie în momentul în care cineva ar fi vrut să manevreze arma şi nu avea experienţa necesară pentru aşa ceva. Varianta unei acţiuni voite, este scoasă deocamdată din calcul.
Din păcate, cu toate insistenţele noastre, nu am reuşit să obţinem o poziţie a medicilor din Spitalul din Caransebeş, aceştia refuzând ori ce discuţia cu presa. Toate informațiile sunt obținute pe surse.
Vom reveni cu amănunte.

foto fb

Comentarii

comentarii

2 comentarii la „UPDATE VIDEO Duminică ora 18 EXLUSIV Cum a ajuns arma la cei trei tineri? Tânăr împușcat în cap

 • 8 decembrie 2013 la 15:21
  Permalink

  Mama lui nu a murit nu mai scrieti aberatii bai nene sa va faceti voi publicitate bagati cutitu si mai adanc in rana dumnezeu sa il ierte sa ii fie tarana usoara si familiei indureratabsa ii dea dumnezeu putere sa fie tare 🙁 a plecat un inger intre ingeri 🙁 🙁 🙁 🙁

 • 8 decembrie 2013 la 4:52
  Permalink

  Pentru cei necunoscători arma nu se transportă montată și încărcată…
  Deci a fost o acțiune cu premeditare….
  Sau cu prostie….
  Oricum ar fi, nerespectarea regimului armelor și munițiilor se lasă cu pușcărie…

Comentariile sunt închise.