Vandalii si-au batut joc de resiteni – Jardiniere cu flori aruncate de pe Pasajul Intim VIDEO

Oricât s-ar strădui administrația publică locală să dea un aspect frumos și civilizat orașului, tot timpul se mai găsesc indivizi certați cu bunul simț și cu legea, care prin gestul lor, aruncă o pată de murdărie pe aspectul oașului. Mai multe jardiniere cu flori, cel putin 15 la număr, ce străjuiesc balustradele Pasajului de la Intim, au fost aruncate de pe pod în această dimineaţă. Indivizii care au făcut aşa ceva bătându-şi joc de aspectul orașului şi de banii reşiţenilor, au smuls jardinierele din clemele cu care erau prinse de balustradă metalice ale podului şi le-au aruncat de la înălţimea de cel puţin 6 metri. Prin gestul lor, acești indivizi dovedesc că nu au pic de respect și bun simț distrugand bunurile cumpărate în final și de pe banii lor.

,,Anul trecut, într-un act de bravadă, mai mulţi tineri au aruncat jardinierele cu flori din celălalt capăt al podului. Aceștia au fost prinși de poliția locală și în afara amenzii, au suportat toate pagubele pricinuite de gestul lor – valoarea florilor, a jardinierelor, plus valoarea muncii depuse de angajații primăriei. În zonă există camere de supraveghere, așa că, prinderea acestor vandali este o chestiune de timp” a spus pentru www.infocs.ro primarul Ioan Popa.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

3 comentarii la „Vandalii si-au batut joc de resiteni – Jardiniere cu flori aruncate de pe Pasajul Intim VIDEO

 • 18 mai 2019 la 12:22
  Permalink

  Sper să se repare vandalismul ăsta deoarece cred că podul de la Intim e singurul din toată Europa plin de flori pe ambele părţi în sezonul cald. N-am văzut aşa ceva nici unde. Nici în mult lăudata germanie unde încă se mai crede că umblă cîinii cu covrigi în coadă.

  • 19 mai 2019 la 21:43
   Permalink

   Da ba ,mindrule dar in Germania podurile sint renovate si intretinute ,…si nu arata in halul ala ruginite ,florile se pun in parcuri nu pe poduri..

 • 17 mai 2019 la 0:43
  Permalink

  La semaforul din centru la doi pasi de primarie niste specimene asemanatoare ,sparg acele bile puse acolo si util ,dar si placut si nimeni nu se sesizeaza ,sau ia vreo masura ! Si atunci intreb primaria ,pe domnul primar ,ce fac domnule cei de la politia comunitara ? Stau ascunsi prin spatele hotelului Semenic ,asteptind sa le treaca programul ? Punetii domnule primar sa faca ture si patrulari noaptea pina le scad burtile ,pentru ca ziua se calca pe picioare unii pe altii prin oras fara nici un folos ! Nu se poate sa platim ceva sau pe cineva ca sa vedem poze de acest fel pe fb!

  gabriel fett

Comentariile sunt închise.