VIDEO 100 de zile de şcoala – 100 de zile de prietenie şi învăţătura cu albinuţele de la Clasa pregătitoare A de la Eliade

Şi au trecut 100 de zile de când a început şcoala. parcă ieri – alaltăieri era septembrie galben cu gutui şi frunze galbene și școlarei cu ochii mari și ghiozdane în spate la poarta școlii.
În aceste 100 de zile, cei mai micuți dintre învățăceii de la Colegiul Mircea Eliade din Reşita, au învățat litere, au învățat cifre, să citească și să socotească, dar mai ales, au învățat ce este prietenia, colegialitatea și ,,rânduiala de elev”. Sărbătoarea celor 100 de zile de şcoală a fost mult aşteptată de prichindeii Clasei pregătitoare A a profesorului educativ Viorica Galbenu. În cele 100 de zile care au trecut de la începutul anului şcolar, albinuțele din A, au învăţat să fie prieteni, au avut posibilitatea să se bucure de fiecare zi petrecută în şcoală învăţând mereu ceva folositor.

Zi de zi s-au pregătit pentru marea sărbătoare învăţând litere, cifre, poezii, cântece, poveşti. În clasa împodobită de sărbătoare și pe coridorul clasei, albinuțele şi-au aşezat într-o expoziție adevărate opere de artă având ca temă cifra 100.

Serbarea a debutat cu o scenetă având ca temă mama urmată de cântecele și poezii spuse de cei mici. Apoi, cei mici prezentat creațiile realizate de ei și părinți în timpul liber.
La final a venit și surpriza dulce a zilei, adică un tort al celor ,,100 de zile’’. Tort care a fost devorat de albinuțe.

La frumoasa manifestare au fost invitate și alte cadre didactice din școala și conducerea școlii. Surpriza a fost deosebită când una dintre doamnele învățătoare invitate, a recunoscut în rândul părinților albinuțelor foști elevi ai dânsei. Serbarea celor 100 de zile de școală vine după o altă serbare deosebită pregatita de doamna Viorica Galbenu ce a avut loc cu ocazia sărbătorilor de iarnă când alături de părinți și bunici, la serbarea albinuțelor de la Clasa pregătitoare A, a venit însuși Moș Crăciun cu un sac mare de cadouri pentru copii.
Vezi aceasta serbare AICI: https://www.infocs.ro/video-mos-craciun-a-vizitat-clasa-pregatitoare-de-la-mircea-eliade/

Comentarii

comentarii