ActualitateToate StirileZâmbiți azi!

VIDEO A dat traiul din natură pe cel de la oraş – Şarpe adus sub capotă de pe Muntele Semenic

Sarpe capota (3)Ziua de ieri a fost una deosebit de călduroasă, poate că a fost cea mai călduroasă duminică din această vară. În aceste condiţii, orăşenii au de ales între aşi petrece ziua la bloc în apartamentele încinse sau a pleca pe dealurile şi munţii din jurul Reşiţei.
Aşa a procedat şi o doamnă din Reşiţa care a dat căldura din apartamentul de la bloc pe răcoarea şi briza de munte de pe Semenic. Aşa că, femeia şi-a luat familia şi împreună cu alţi prieteni, au plecat pe munte, la răcoarea celor 1448 de metri ai Semenicului.

Oamenii au petrecut ziua pe munte iar spre seară, au urcat în autoturismul cu care veniseră în excursie şi au pornit spre Reşiţa. Toate bune şi frumoase până în momentul în care a parcat maşina şi a observat că împreună cu pasagerii din autoturism, a mai adus un alt pasager clandestin sub capota maşinii.
Se pare că un şarpe s-a săturat de răcoarea muntelui şi a poftit la căldura motorului maşinii + loc în care s-a cuibărit, dar şi cu care a ajuns în oraş. Cert este că imediat s-a dat alarma, la faţa locului au sosit jandarmii care neavând ce face, au plecat mai departe în rond, apoi s-a dat telefon după pompierii care nu au mai ajuns deloc acolo. Ba mai mult, s-a încercat alungarea lui cu apă, apoi câţiva mai curajoşi au încercat să-l prindă cu nişte beţe, dar în final, se pare că şarpele a învins fiindcă cei adunaţi acolo gură-cască, s-au plictisit şi au plecat acasă.
La fel a făcut şi proprietara care a închis maşina şi a plecat acasă. Rămâne de văzut dacă şarpele a dat viaţa de munte pe cea de oraş şi dacă în locul motorului maşinii, preferă vreo un culcuş prin vreo tufă.

Comentarii

comentarii

4 comentarii la „VIDEO A dat traiul din natură pe cel de la oraş – Şarpe adus sub capotă de pe Muntele Semenic

  • chiar nu ne intereseaza asta, conteaza faptul in sine, ce s-a intamplat. asta-i stirea, dar ne-ai dat o idee, merci fain, sa ai o zi buna

  • pai atunci anunt-o tu ca cineva ii foloseste masina sau ca si-au facut serpii cuibar acolo 🙂

  • interesant ca proprietara e plecata din tara si habar nu are de serpii vostri. dar imi place cu cat zel si patos e scris articolul.

Comentariile sunt închise.