UPDATE VIDEO BREAKING NEWS Doctorul Ioan Ungur din Caransebeș, reținut de polițiști în urma unui flagrant

catruse baniMedicul Ioan Ungur, președintele Comisiei de pensionare din Caransebeș, a fost reținut azi de către polițiști.
Medicul, care se ocupa cu analizarea, avizarea și aprobarea dosarelor de pensionare pe caz de boală, a fost reținut în biroul său din Caransebeș în urma unui flagrant.
Din informațiile obținute ,,pe surse” , se pare că ar fi vorba de suma de 200 de euro oferită de de o persoană care ar fi dorit să se pensioneze pe caz de boală. De asemenea, sunt vizați și alți medici din Caransebeș, Moldova Nouă și județul Timiș. Se pare că doctorul Ungur era în vizorul DNA, al IGPR și al SRI de mai multă vreme – în discuție și cu semnul întrebării fiind vreo 200 de dosare printre care și acordarea unui grad de handicap.
)

Avocatul Cosmin Bolosin a fost angajat de către Ungur să îl apere. Doctorul va fi adus la audieri la Parchetul de pe lângă Judecătoaria Reșița.
,,Clintul meu a fost acuzat de luare de mită, este vorba de un flagrant, acum merg la Caransebeș pentru a sta de vorbă cu dânsul și cu anchetatorii” a declarat pentru InfoCs avocatul Cosmin Bolosin.

Doctorul Ioan Ungur este tatăl tânărului Cristian Ungur care a fost arestat în anul 2010 după ce s-a urcat în stare de ebrietate la volanul unui autoturism și a intrat cu mașina peste publicul strâns la un raliu moto pe aeroportul din Caransebeș. Tot Cosmin Bolosin a fost avocatul care l-a scos atunci din pușcărie pe tânărul medic veterinar.
Vom reveni cu amănunte.

Comentarii

comentarii

3 comentarii la „UPDATE VIDEO BREAKING NEWS Doctorul Ioan Ungur din Caransebeș, reținut de polițiști în urma unui flagrant

 • 13 martie 2014 la 21:38
  Legătură permanentă

  încă unul care nu a dat şpagă „cât trebuie” şi „unde trebuie”…comentariile sunt de prisos…

 • 13 martie 2014 la 21:36
  Legătură permanentă

  Pentru Strajerul din Caras: Ce sa faca cetatenii cu varsta intre 55 si 60 de ani in lipsa locurilor de munca? Daca noi nu-i respectam va veni vremea cand nici noi nu vom primi respect. Pensiile sunt platite de UE, fondurile de pensii reale au fost devalizate dupa 1990 si nimeni nu a ajuns dupa gratii.

 • 13 martie 2014 la 16:53
  Legătură permanentă

  In schimb Mariana Campeanu care si-a pensionat sotul gr. 1 si acesta conduce autoturismul personal, nu i s-a intamplat nimic. Cel mai cinstit din tara ramane Basescu numit si Amiralul fara flota !
  Si fara creier !

Comentariile sunt închise.