VIDEO Casa Corpului Didactic – eveniment care a îmbinat educația, muzica și teatrul

Casa Corpului Didactic a organizat un adevărat eveniment care a îmbinat educația, muzica și teatrul. Revista ,,ȘCOALA CARAȘ-SEVERINEANĂ” editată de Casa Corpului Didactic Caraș-Severin, aniversează în acest an 25 de ani de la apariție. Cu această ocazie se lansează Nr. 1 (51) seria III, într-o nouă structură.pentru a marca acest jubileu instituția a organizat în foierul Teatrului de vest o expoziței a revistei Școala caraș-severineană din perioada 1991-2016.

Odată cu lansarea revistei, cei prezenția au fost invitați să vizioneze Spectacolul cu piesa Cerere în căsătorie de A. P. Cehov, în regia prof. dr. ION MIRCIOAGĂ, prezentat de Teatrul T.a.C.T. din Sighișoara și Teatrul „7” din București, având în distribuţie pe actorii GEANINA ICONARU, ȘTEFAN ABRUDAN și EUGEN PĂDUREANU, precum și să asculte un concert de muzică folk susținut de Cristi Buică.

Ulterior, cei prezenți au fost invitați la o dezbatere pe tema: ,,Dascălul – un artist, artistul – un dascăl” – întâlnirea artiștilor cu publicul, discuții pe marginea similitudinilor dintre arta dramatică și cea pedagogică.Evenimentul a fost organizat de organizat de Casa Corpului Didactic Caraș-Severin și Teatrul de Vest Reșița,

Comentarii

comentarii