VIDEO Centrul Cultural Misionar „TABOR” din cadrul parohiei ortodoxe Muncitoresc

La Resita a fost inaugurat un nou centru cultural-misionar, destinat credincioșilor. Centrul cultural-misionar TABOR din cadrul Parohiei Ortodoxe ,,Adormirea Maicii Domnului” din Muncitoresc, este coordonat de părintele paroh Boris Tasici. Aici, reșițenii vor putea participa la diverse activități culturale, spirituale și de voluntariat.
Centrul Cultural – Misionar „TABOR” este situat in zona orasului vechi a municipiului, in imobilul proprietate a Parohiei Ortodoxe „Adormirea Maicii Domnului”. Aici, reșițenii vor putea lua parte la diverse activități culturale, spirituale și de voluntariat, cele mai multe dedicate educației și sprijinirii familiilor cu venituri modeste.

Lucrările de amenajare a centrului s-au desfășurat pe parcursul unui an, și s-au bucurat de sprijinul Primariei , a Asociatiei Societatea Femeilor Ortodoxe Resita, a credinciosilor si a voluntarilor.

Tabor este al doilea centru pe care Biserica îl are în Reșița, după centrul de tineret de la Moniom, înființat în urmă cu doi ani.

Comentarii

comentarii