VIDEO Copiii plangeau cand au fost ingropati de vii sub piatra la Cornereva

Pavel Rădulescu, bărbatul din localitatea Cornereva care este suspectat că și-a omorât doi copii, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Tribunalul Caraș-Severin. Bărbatul nu a făcut recurs și conform anchetatorilor, și-a recunoscut ambele crime și chiar le-a arătat anchetatorilor locul unde și-a îngropat copii. Detaliile despre crimă sunt șocante. Copiii au fost îngropați de vii în pungi de plastic și în momentul în care au fost îngropați, plângeau. Bărbatul va fi supus și unui control psihiatric și conform anchetatorilor faptele pentru care este cercetat se încadrează la o pedeapsă între 10-20 de ani – plus cât se mai adaugă în urma cercetărilor.

Familia din Cornereava, satul Borugi are 5 copii în viață, din care unul este major, copiii au vârste între 13 și 19 ani. Prima crimă a fost comisă în anul 2002 și a fost al 4-lea copil născut în familie, iar copilul ucis în anul 2015, a fost al 7-lea născut al familiei.

Rădulescu Pavel, tatăl criminal, este căsătorit legal cu mama copiilor, Ana Rădulescu. Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii a două infracțiuni de omor asupra unui membru al familiei. Potrivit anchetatorilor, acesta i-a ucis pe cei doi copii ai săi imediat după naștere, cele două crime fiind comise la 13 ani distanță una de cealaltă.

Parchetul precizează: „În fapt, s-a reținut că inculpatul Rădulescu Pavel, în cursul anului 2002, imediat după ce soția sa a născut la termen un nou-născut de sex masculin, l-a ucis prin introducerea acestuia într-un sac de material plastic și l-a îngropat sub o stâncă, la circa 200 metri de casă, situație care s-a repetat și în cursul anului 2015, când soția sa a născut un alt nou-născut, de sex feminin, pe care inculpatul l-a îngropat în același loc”, se arată în comunicatul de presă al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Direcția de Asistență Socială și Protecție a Copilului Caraș Severin, a trimis la fața locului mai multe echipe de specialiști pentru a evalua la fața locului situația și pentru a lua în urma anchetei, cea mai bună soluție cu privire la ceilalți 4 minori ai familiei Rădulescu. Copii frecventează școala și au rezultate bune la învățătură.

Întrebați fiind ,,ce vor să facă în viață” – toți au răspuns că preferă să rămână cu mama. Familia are o situație materială grea, trăiesc din agricultură și creșterea animalelor și din alocația copiilor minori. Acesta ar fi și motivul pentru care tatăl spune că și-a ucis cei doi copii: lipsurile materiale.

Cu toate că pe numele bărbatului nu au fost făcute de-a lungul timpului plângeri la poliție, bărbatul este cunoscut ca fiind unul violent în familie.

nr. Video in curs de editare

Comentarii

comentarii