VIDEO Cum mai conduc unii cărășeni pe drumurile publice? Ori fără permis, ori beți la volan

politie etilo ziAlcoolemie pentru dosar

În noaptea de 25/26.10.2013, poliţiştii rutieri au oprit pentru control un auoturism, pe bulevardul Revoluţia din Decembrie din municipiul Reşiţa.
Cu ocazia verificărilor s-a constatat că la volan s-a aflat N.OVIDIU, în vârstă de 34 ani.
La testarea cu aparatul alcooltest a conducătorului auto a rezultat o concentraţie de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Judeţean Reşiţa în vederea recoltării de probe biologice.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Alcooltest pozitiv şi dosar penal

În noaptea de 26/27.10.2013, poliţiştii rutieri l-au depistat, pe strada Libertăţii din Reşiţa, pe D. Daniel, în vârstă de 41 ani, în timp ce conducea un autoturism având permisul de conducere anulat.
Fiind testat cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie alcoolică de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la Spitalul Judeţean Reşiţa unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având permisul de conducere anulat şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

S-a legitimat cu permisul pasagerului

În seara zilei de 26.10.2013, lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Bocşa, au oprit, pe strada Republicii din Bocşa, pentru control un autoturism înmatriculat în străinătate.
La volanul autovehiculului s-a aflat C.COSMIN, de 29 ani, care nu posedă permis, dar în momentul opririi acesta a prezentat pentru control un permis de conducere pe numele unui alt bărbat, document eliberat de autorităţile austriece, care în realitate era doar pasager în autoturism.
Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi fals privind identitatea.

Fără drept de a conduce la volan

În noaptea de 26/27.10.2013, în cadrul unei acţiuni pe linia circulaţiei rutiere, desfăşurată pe raza oraşului Bocşa a fost oprit pentru control un autoturism.
Cu ocazia verificărilor efectuate s-a constatat că la volan s-a aflat D.PETRICA, în vârstă de 30 ani, care, deşi avea permisul suspendat, conducea autovehiculul.
S-a întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia dreptul de a conduce i-a fost suspendat.
VIDEO arhiva

Comentarii

comentarii