VIDEO Distractie de zile mari la Balul pensionarilor ,,Venerabili” din Resita

Distracție de zile mari la Balul pensionarilor venerabili din Reşita. A fost o nouă ediție care a adunat la un loc domni și doamne trecute de prima tinerețe, dar care au dansat și au jucat până târziu în noapte. Motivul este unul foarte simplu: Asociaţia lor a împlinit un an de activitate.

Mare petrecere, mare, sâmbătă seara, la Reşita. Ca de început de an, cu mâncare, muzică, dans și multă voie bună. Pensionarii au pregătit din timp această petrecere la care au luat parte membrii asociaţiei, persoane care au demonstrat, încă o dată, că știu să se distreze și la vârste venerabile.
Acesta este deja al patrulea bal organizat iar de acum înainte, în fiecare lună va avea loc câte o manifestare asemănătoare. Oamenii au spus-o clar: nu mai au timp de pierdut aşa că, orice prilej va fi folosit pentru distracţie şi voie bună. Mai ales că în restul lunii, bunicii şi bunicuţele sunt prinşi fie cu nepoţii, fie cu alte treburi.
Meniul a fost unul bun și complet, de la supă și friptură și până la tort. Și totul cu un preţ modic – 50 de lei de pereche. Muzica a fost pe toate gusturile dovada fiind ringul de dans mereu plin, fie că este vorba de jocuri populare, fie că dansează tangou, vals sau muzică modernă. Petreceratii cu ghiocei la tâmple sunt oamenii care muncit în acest oraș, care au realizat ceva în viață, au crescut copii, nepoţi şi acum, socotesc că este timpul și pentru ei.
La petrecere au participat peste 100 de persoane şi a continuat până după miezul nopții, semn că doamnele şi domnii Venerabili din Reşita , trecuţi de prima tinereţe, s-au simțit bine.

Comentarii

comentarii