VIDEO Doamnele Asociației ”Din suflet pentru suflet” au gătit pentru bolnavii de cancer

Asociația ”Din suflet pentru suflet” continuă tradiția ca în fiecare an în decembrie să organizeze o campanie umanitară. Anul acesta evenimentul a fost organizat apolitic, dar în parteneriat cu Primăria Reșița, iar femeile din asociație s-au pus pe gătit și pregătit, cu multă dăruire, o expoziție culinară cu vânzare.
Doamnele din asociație au adus la expoziție sărmăluțe cu carne, sărmăluțe cu ciuperci, piftii, mălai, plăcinte de tot felul, prăjituri, vin fiert, tăiței de casă, fasole bătută și multe alte răsfățuri culinare.

Produsele gătite cu gust și cu mult suflet au avut succes printre reșițeni, cumpărătorii declarând că acțiunea femeilor din asociație i-a determinat să cumpere și ei cu suflet la gândul că fiecare va contribui cu puțin la tratarea bolnavilor care suferă de această cumplită maladie.

După cum ne-a informat președinta Asociației ”Din suflet pentru suflet”, Tudorița Nicula, scopul inițial al acestei campanii a fost acela de a dona banii adunați din vânzarea produselor Corinei M.B. care suferă de cancer.

Corina însă a vrut ca banii obținuți să fie donați Clinicii de Recuperare Oncologică Nera, precizând că își dorește ca de acești bani să beneficieze pe viitor mult mai mulți bolnavi de cancer care vor fi tratați aici.

Comentarii

comentarii