Monden

VIDEO FOTO Balul Bobocilor din U Eftimie Murgu Resita

Seara trecută , la Casa de Cultură a Sindicatelor din Reșița a avut loc Balul Bobocilor din Universitatea Eftimie Murgu din Reșița.  Acesta a fost organizat de către Liga Studenților din Universitatea Eftimie Murgu din Reșița.

[youtube id=”syVvvuOQ750″]

Pentru bobocii din universitatea reșițeană, seara de ieri a fost una plină de emoții. După ore de muncă, aceștia au urcat pe scenă și au dat tot ce au avut mai bun reușind să facă spectacol. Cele  trei probe ale balului, vals vienez, mimează ce urmează și passo doble, i-au pus în dificultate pe membrii juriului atunci când au punctat.

Rectorul Universității Eftimie Murgu din Reșița a declarat că seara a fost una reușită. Bobocii au așteptat cu nerăbdare rezultatele juriului  și au afirmat că nu regretă că au participat și nu au reproșuri pentru organizatori. Deși toți ar repeta experiența , doar unii au câștigat.

Președintele ligii studenților s-a declarat mulțumit la finalul balului și speră că acesta a fost pe placul tuturor. Evenimentul de seara trecută a fost prezentat de Mikey Hash care a adus pentru prima dată Doza de Hash  la Reșița.

În încheiere, pe scenă au urcat clujenii de la INCOGNITO care au oferit publicului un spectacol incendiar. Balul universității a fost un succes și totodată a  fost  ultimul din seria balurilor de anul acesta.

Comentarii

comentarii