VIDEO FOTO Gheorghe Zamfir -naistul din poveste – scrie povești pentru copii – lansare de carte la Bocsa si la Resita

Zamfir (6)Unul din cei mai mari artiști contemporani ai României, regele incontestabil al naiului, Gheorghe ZAMFIR, cel care a sărbătorit recent 50 de ani de activitate artistică este un SIMBOL NAȚIONAL!
Cunoscut de întreaga lume drept cel mai bun interpret al naiului, a venit în județul Caraș-Severin, în orașele Bocșa și Reșița, într-o altă ipostază, mai puțin cunoscută publicului larg, aceea de…scriitor. Mai bine zis, unul din cei mai surprinzători scriitori contemporani de povești pentru cei mici!
Cartea „POVEȘTILE LUI ZAMFIR”, apărută în anul 2013, la Editura Didactică și Pedagogică București are ca și eroi, animalele din jurul nostru, fie ele sălbatice sau domestice și ne oferă a altă perspectivă a naturii înconjurătoare.
n cadrul evenimentului care a avut loc la Casa de cultură orăşenească din Bocşa, au mai avut loc două evenimente de succes. Este vorba de un microrecital susţinut de maesstrul naiului românesc, Gheorghe Zamfir, în faţa unui numeros public şi de evoluţia corului cadrelor didactice de la Şcoala Specială “Cristiana” din localitate, grupare care a interpretat două cântece compuse de Gheorghe Zamfir şi publicate în volumul lansat astăzi.
Evenimentul a fost sprijinit de Primăria orașului Bocșa, Consiliul Local Bocșa, Primăria municipiului Reșița, Liceul de arte „Sabin Păutza” Reșița.
Autorul s-a arătat de-a dreptul încântat de numărul mare de copii prezenți la Bocșa și la Reșița.
VIDEO BOCSA

VIDEO RESITAFoto: FB – ,,Bocsa de azi, de mainie”

Comments

comments

Powered by Facebook Comments