VIDEO FOTO Săraci, dar cinstiți și curați, în adevăratul sens al cuvântului, au nevoie de ajutorul nostru

Ajutor familie (29)O familie din Reșița dovedește că se poate. Deși veniturile sunt minime, iar cei doi tineri au și trei copii mici în întreținere, sunt exemplul clar că bunul simț și curățenia sunt posibile, chiar dacă „acasă” înseamnă un vagon de tablă dezafectat.
În zona Renk din Reșița, la capătul Aleii Gugu, o familie cu trei copii trăiește, de două luni, în condiții incredibile. Pentru că nu și-au mai permis să plătească o chirie, s-au mutat cu toții într-un vagon de tablă. Fără canalizare și fără energie electrică. Doar mama are un serviciu, în timp ce tatăl stă acasă și are grijă de copii. Cel mai mare dintre aceștia are 6 ani, iar cel mai mic doar 9 luni. Camera în care trăiesc este atât de mică, încât cele două paturi din interior ocupă întregul spațiu. Contrar așteptărilor, curățenia este prima care îți atrage atenția atunci când le treci pragul.
Deși nu au nici pe departe condițiile necesare pentru a trăi decent, cei cinci nu cer o altă casă cu toate facilitățile, ci doresc să își ridice singuri încă o încăpere pentru a-și extinde spațiul în care trăiesc.

Tatăl, cel care stă acasă cu cei mici fiindcă nu are unde se angaja și în plus, are grijă de copii fiind o ,,gospodină” desăvârșită, a amenajat și o bucătărie de vară, unde să poată găti pentru întreaga familie. Ion nu se poate angaja pentru că nu ar mai avea cine să stea cu cei mici. Tinerii nu au parte de niciun fel de ajutor de la rude. Sunt însă oameni cu suflet mare care încearcă să îi ajute pe cei cinci. Un astfel de om este și Alin Savu, antrenorul echipei Gloria Reșița, care nu se află la primul act de caritate.
Tinerii nu se dau în lături de la muncă. În prezent, mama lucrează într-un salon de înfrumusețare, iar din toamnă și tatăl își dorește să înceapă lucrul, imediat ce copiii vor putea merge la școală și la grădiniță.

Comentarii

comentarii

5 comentarii la „VIDEO FOTO Săraci, dar cinstiți și curați, în adevăratul sens al cuvântului, au nevoie de ajutorul nostru

 • 20 iunie 2014 la 17:09
  Permalink

  nr de tel este 0729689559 cel de sus este gresit

 • 20 iunie 2014 la 17:02
  Permalink

  nr este 0729689559 s-a gresit ultima cifra nu e

  ste 4 este 9

 • 19 iunie 2014 la 13:13
  Permalink

  Numarul de telefon al familiei este 0729689559 Rovena ,,mama familiei,,

 • 19 iunie 2014 la 12:44
  Permalink

  Daca are cineva un numar de telefon al familiei sau descrieti exact locatia pentru a putea lua legatura cu ei.

Comentariile sunt închise.