CulturalToate Stirile

VIDEO FOTO Speranța există, oamenii mai au speranță – concert cu muzică creștină la Bocșa

Bocsa concert Speranta (7)Peste 3000 de oameni s-au adunat aseară pe stadionul din Bocșa. Tineri, maturi, bătrâni sau mămici și tătici cu copii în brațe, și-au dat întâlnire în Bocșa pe stadionul devenit neîncăpător.
Și toate acestea fără ca nimeni să le dea sau să le prezinte vreo un program de promisiuni politice. Și nici mititei sau grătare ori găleți vopsite în cine știe ce culoare politică. Totuși, oamenilor veniți cu bucurie și de bună voie, li s-a promis ceva, li s-a oferit ceva: două ore de bucurie spirituală, două ore de pace sufletească, două ore de frumos și armonie și mai ales, posibilitatea ca gândul lor să atingă frumusețea și pacea supremă și perfectă: gândul că pot fi mai buni, că se pot îndrepta, că pot avea și se pot întoarce la valorile simple ale spiritualității.
Grupul Speranța a reunit la Bocșa mii de oameni, majoritatea membrii ai bisericilor penticostale sau baptiste din oraș, dar și din împrejurimi. Printre aceștia au putut fi văzuți și membrii ai altor culte religioase. De pildă, deputatul PSD Ioan Benga, a fost prezent în rândul spectatorilor alături de alți spectatori. Pastorii bisericilor din oraș și din împrejurimi, și-au luat credincioșii și au venit să urmărească spectacolul.

În fața oamenilor a venit primarul Bocșei, Eugen Cismăneanțu care a spus câteva minute despre evenimentul care a adunat atâția oameni la un loc.
Concertul de muzică și spiritualitate creștină, s-a desfășurat în cea mai mare ordine, totul fiind pus la punct ca la carte: de la oamenii de ordine și până la plasatorii care au avut grijă ca nimeni să nu rămână în picioare atâta timp cât în tribună a mai rămas un loc gol.

Comentarii

comentarii