VIDEO FOTO UPDATE Copilul dispărut la Ocna de Fier a fost găsit mort

Ocna cautari luni (14)UPDATE VIDEO
Trupul băiatului era în vârful unui deal în zona unui puț părăsit de la fosta mină de fier. Acolo sunt două puțuri, dintre care doar unul este astupat. Cel lângă care a fost găsit trupul băiatului, puțul Paulus, era folosit de localnici ca susă de apă pentru animale. Lângă puț se află și mai multe bazine cu apă.
Trupul micuțului era pus cu fața în jos, pe un teren plan. Pe față, brațe și picioare, micuțul are urme de zgârâieturi iar în pumnii încleștați, a fost găsită iarbă cum probabil a încercat să se agațe de ceva. În plus, panta spre vârful dealului unde a fost găsit copilul, este foarte abruptă și urcușul este foarte greu pentru un adult, dar mai pentru un copil.
Acum se naște o altă întrebare: cum a putut copilul să ajungă la o așa distanță de casă din moment ce 2,5 km pe dealuri și văi, nu sunt puțini și ușori nici pentru un adult, dar mai pentru un copil de doi ani și două luni? Apoi, se pare că prin locul în care a fost găsit azi copilul, femeia a mai trecut și ieri și nimeni nu a observat nimic.
Femeia care a găsit cadavrul copilului a fost invitată la sediul poliției pentru declarații. De asemenea, părinții copilului, au fost duși la poliție pentru audieri. Vecinii spun că între cei doi, existau certuri privind paternitatea micuțului. Bărbatul o acuza pe femeie că i-ar fi fost infidelă în perioada cât a fost plecat el la muncă în Anglia, că ar fi avut o legătură extraconjugală și ar fi rămas gravidă cu un alt bărbat.

Copilul dispărut la Ocna de Fier a fost găsit mort la 2,5 km de casă.
Trupul băiatului era în zona unui puț părăsit de la fosta mină de fier.  În zonă, sunt două puțuri, dintre care doar unul este astupat. Cel lângă care a fost găsit trupul băiatului, puțul Paulus, era folosit de localnici ca susă de apă pentru animale. Lângă puț se află și mai multe bazine cu apă.

După mai multe discuții cu oameni din conducerea IJP, în final, reperezentanții presei au avut acces spre zona respectivă, în limitele legii și conform indicațiilor polițiștilor, lucru perfect normal.

Trupul micuțului era pus cu fața în jos, pe un teren plan. Pe față, brațe și picioare, micuțul are urme de zgârâieturi iar în pumnii încleștați, a fost găsită iarbă cum probabil a încercat să se agațe de ceva. În plus, panta spre vârful dealului unde a fost găsit copilul, este foarte abruptă și urcușul este foarte greu pentru un adult, dar mai pentru un copil.

Acum se naște o altă întrebare: cum a putut copilul să ajungă la o așa distanță de casă din moment ce 2,5 km pe dealuri și văi, nu sunt puțini și ușori nici pentru un adult, dar mai pentru un copil de doi ani și două luni? Apoi, se pare că prin locul în care a fost găsit azi copilul, femeia  a mai trecut și ieri ieri și nimeni nu a observat nimic.

Femeia care a găsit cadavrul copilului a fost invitată la sediul poliției pentru de3clarații. De asemeni, părinții copilului, au fost duși la poliție pentru audieri. Vecinii spun că între cei doi, existau certuri privind paternitatea micuțului. Bărbatul o acuza pe femeie că i-ar fi fost infidelă în perioada cât a fost plecat el la muncă în Italia, că ar fi avut o legătură extraconjugală și ar fi rămas gravidă cu un alt bărbat.
Criminaliștii și polișiștii sunt la fața locului.

Comentarii

comentarii

5 comentarii la „VIDEO FOTO UPDATE Copilul dispărut la Ocna de Fier a fost găsit mort

 • 4 martie 2014 la 21:05
  Permalink

  Criminala de masa l-o dus cu sange rece si l-o ascuns intr-o gaura si noaptea dupa 3 zile l-o pus pe camp crezand k il va manca animalele

 • 4 martie 2014 la 18:03
  Permalink

  Sa dea bunul dumnezeu,cel care a facut aceste lucruri sa moara in chinuri groaznice,fara sfarsit!

 • 3 martie 2014 la 21:52
  Permalink

  a mers el Ionut Anghel mai bine de 1km prin balarii, intr-o zona abruta, dar copilasul acesta. ce inseamna sa ai sustinere politica in spate? daca si familia asta facea afaceri cu PMB sau alta primarie scapa bine merci

 • 3 martie 2014 la 19:11
  Permalink

  Unui inger de copil nu i-ar fi faut rau nici chiar animalele.

Comentariile sunt închise.